Meghan Markle vidékre költözött és egyből zöld influenszer lett

Rendszeresen főz Harrynek a kertben termő zöldségekből

2019.04.10. 17:53

Meghan Markle és Harry herceg hivatalosan is elköltöztek Londonból új otthonukba, a windsori Frogmore Cottage-ba, amely egy szép tágas udvarház. A sussex-i bébi születése előtt pár héttel a Daily Mail újságírója, Rebecca English megosztott a nagyközönséggel néhány infót arról, hogyan él a páros vidéken, és többek között arról is beszélt, hogy a herceg és hercegné szívesen fogyasztja a birtokon termő zöldségeket, gyümölcsöket.

„A hercegné szenvedélyes szakács úgyhogy javasolták neki, hogy legyen egy rész a hatalmas kertben, ahol a saját terményeit gondozhatja” – mondta egy forrás. „Rendszeresen főz Harry hercegnek és a ház tökéletes helyszín arra, hogy a saját maguk által termelt zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket is felhasználja”.

Meghan egyébként kertészkedni is imád, egy korábbi interjúban így nyilatkozott: „Dél-Kaliforniában nőttem fel, ezért is imádom a kertészkedést és a saját zöldségek termesztését. A „kertből az asztalra” metódust már nagyon fiatalon megszerettem”.

Múlt héten azt tudhattuk meg a költözéssel kapcsolatban, hogy Meghan és Harry „Teljes mértékben lelkesek, hogy új életet kezdenek a kisbabával együtt, és a gyermekük szabadon élhet, nem egy üvegkalitkában”. Windsor egy órányira található londoni irodájuktól, ami marad a Buckingham-palotában.

főzés harry kertészkeds meghan zöld zöldségek

Még több
Aktuális