Jude Law fürdőnacis pápaként menti meg a lelkünket

Hívjátok Mary nővért mert nem állok jót magamért!

2019.04.10. 07:51

Emlékeztek még, amikor elindult Sorrentino csodálatos minisorozata, Az ifjú pápa az HBO-n, és le sem tudtuk venni a szemünket a képernyőről? A pápa egy furcsa, Lenny nevű figura benne, aki cigarettázik a Vatikánban és úgy mászkál körbe az évszázados falak között, mint egy gőgös király, aztán leoltja a nevelőanyját, Diane Keatont – tulajdonképpen mindenkit leolt – és mindeközben eszméletlen jól néz ki. Nos, hálát zenghetünk az Égnek, mert máris itt a folytatás!

Legalábbis, ami az eszméletlen jól kinézést illeti. Az ifjú pápának pedig valóban lesz folytatása, Az új pápa címmel, amiben John Malkovich is fog játszani állítólag. Viszont ha Jude-nál maradunk, azt kell hinnünk, hogy a pápa Benjamin Button szerűen visszafelé él. Mi lesz az új pápa után? Az embrió pápa? A pápa, mint gondolat? Ha ez így megy tovább, minden lehetséges.

Jude Law tegnap visszatért, mint a vágy pápája, aki úgy öregszik, mint a legfinomabb misebor – egyre kívánatosabb. Szerintünk ez csodával határos: így mászkált nemrég Velence közelében a tengerparton a sorozat forgatásán, épp hogy csak nem ádámkosztümben: egy fehér fürdőnaciban.

The Young Pope Hbo GIF - Find & Share on GIPHY

Hívjátok Mary nővért mert nem állok jót magamért!

Miről fog szólni Az új pápa? Sajnos, ezt a készítők nem hajlandók elárulni, de végtére is kit érdekel! Jude Law, úgy tűnik, a Szent Sebestyén ábrázolásokon is túltesz mezítelenségben, és kendőzetlenül megmutatja, hogyan lehet valaki maximálisan vonzó 46 évesen. Kell ennél több?

The Young Pope Want GIF - Find & Share on GIPHY

Nyilván, hiszen tudjuk, hogy Az ifjú pápa páratlan alkotás, mind a rendezést, mind az operatőri munkát, mind a forgatókönyvet, mind a színészi játékot tekintve. A forgatás novemberben kezdődött és az új évadban állítólag Sharon Stone is feltűnik majd, az első szériában is játszó Diane Keaton és James Cromwell mellett. Reméljük, Sorrentino pápájától az áldás addig is hasonlóan lenyűgöző képekkel érkezik hozzánk, szegény lelkekhez.

ifjú pápa jude law tengerpart velence

Még több
Aktuális