A Gucci dekorboltja igazolja: a több néha több

Az olasz divatház lakberendezési üzletet nyitott Milánóban

A Gucci dekorboltja igazolja: a több néha több
2019.04.10. 12:00

A Gucci már évek óta foglalkozik a divat mellett otthoni kiegészítők és bútorok készítésével, melyek mind a márka egyedi világát tükrözik. A milánói designhét apropóján most kétemeletes lakberendezési üzletet nyitottak az észak-olasz városban, telis-tele könnyfakasztóan gyönyörű székekkel, fotelekkel, porcelánokkal, párnákkal és egyéb tárgyakkal, melyek mind Alessandro Michele gazdag mintákkal, növényi és állati motívumokkal teli esztétikájába illeszkednek.

Az üzlet egy több mint 250 négyzetméteres Gucci Csodaország, buja tapétákkal, virágmintás szőnyegekkel és színes takarókkal, amik itt faliszőnyegként funkcionálnak.

A home kollekció kiemelkedő darabjai között vannak újak és olyanok is, amiket már korábban bemutattak: kagyló alakú bársonyfotelek, plédek, a márka dupla „G”-s logójával ellátott párnák, valamint a híres porcelánmanufaktúra, a Richard Ginori által készített gyertyatartók és hamutálak.

Akik idén nem jutnak el a designhétre, azok is hozzájuthatnak a kollekció darabjaihoz online, valamint a Gucci márkaboltokban világszerte ( a budapesti Gucci üzlet ITT található).

bolt dekor gucci home lakberendezés milánó

Még több
Aktuális