Amal Clooney Meghan Markle támasza a terhessége alatt

Az ügyvédnő és a hercegné szoros barátságot ápolnak

2019.04.08. 10:00

George és Amal Clooney szoros barátságot ápolnak Meghan Markle-lel – már amennyire ez ilyen elfoglalt és híres emberek között lehetséges. Serena Williams-hez hasonlóan ők is a tavalyi esküvő kiemelt vendégei voltak, úgyhogy nem csoda, ha Cloonye-ék a hercegi pár életének következő állomásába – a szülővé válásba – is bevonódnak. Amal állítólag különösen sok támogatást nyújt Meghannak a terhessége alatt.

„Amal rengeteg jó tanáccsal és segítséggel látja el Meghant” – mondta egy forrás az E! News-nak, hozzátéve, hogy a két nő azóta került közel egymáshoz, mióta Meghan Londonba költözött. „Sok tipp ad neki azzal kapcsolatban, hogyan tudjon a figyelem kereszttüzében élni. Örömmel osztják meg egymással humanitárius munkájukról és utazásaikról szóló történeteiket. Gyakran inspirálják egymást újabb és újabb ötleteikkel. Meghan sok mindennel fordul Amalhoz és nagyon megbízik az ösztöneiben. Amal imádja Meghant és alig várja, hogy ő is anya legyen. Közel fognak lakni egymáshoz, abban a reményben, hogy gyakran találkozhatnak. Létezik közöttük egyfajta mély megértés és közös alap, ami nagy segítséget és támogatást jelent Meghannak.”

És míg Amal, az ikrek, Ella és Alexander édesanyja, a maga részéről mindent megtesz, hogy a sussex-i hercegné számíthasson rá, George Clooney is használta már ismertségét arra, hogy megvédje Meghant. Clooney, aki nem hagyta annyiban, mikor olasz paparazzók engedély nélkül fotókat készítettek az ikrekről 2017-ben, maga is megtapasztalta, milyen szülőnek lenni a média és a pletykalapok állandó kíváncsiskodása mellett.

„Egy hét hónapos terhes nőről beszélünk, akit éppúgy zaklatnak, ahogy Dianával tették. Szörnyű látni, ahogy a történelem ismétli önmagát. Láttuk, mihez vezethet mindez” – figyelmeztetett Clooney korábban.

amal clooney george clooney meghan markle szülés terhesség

Még több
Aktuális