Emilia Clarke a vörös szőnyegen sem feledkezik meg sárkányairól

Ilyen a méltó búcsú Daenerys Targaryentől.

2019.04.04. 19:11

Tegnap este kezdődött el a Trónok Harca premierbemutatója New Yorkban, ahol a szereplők a vörös szőnyegen vonultak fel. Ez lesz az HBO saját gyártású, minden idők legnézettebb sorozatának nyolcadik és egyben utolsó évada.

Emilia Clarke, Sophie Turner és Maisie Williams a többi színésszel együtt nagy eséllyel szomorúan búcsúznak a karaktereiktől, ami tökéletesen megmagyarázza Clarke megjelenését – amivel az alteregója, a ‘sárkányok anyja’ előtt tiszteleg.

Először is, muszáj beszélnünk a színésznő hajáról. Szerencsére, Clarke közzétett egy képet az Instagram oldalán, amin alaposan szemügyre tudjuk venni a csavarokkal teli, összetűzött frizurát. Csak szerintünk hajaz egy sárkányra?

Már ez is elég izgalmassá teszi a megjelenését, de Emilia Clarke nem állt meg itt, hiszen Valentino estélyiben mesésen nézett ki, ahogy belibbent a fotósok elé.  A Valentino ruha felső, tüll rétegén egy ezüstösen csillogó felirat olvasható: ‘Leave your door open for me. I might sleepwalk into your arms.’ Magyarul: ‘hagyd nyitva az ajtódat, talán alvajárva belesétálok a karjaidba.’

A 2019-es őszi/téli kollekció elkészítésénél a Valentino kreatívigazgatója, Pierpaolo Piccioli kortárs költőket (Greta Bellamacina, Yrsa Daley-Ward, Mustafa The Poet és Robert Montgomery) kért meg, hogy adjanak feliratokat a ruhákhoz.

A vörös szőnyeges bevonulás után, a premieren Clarke már a többi szereplővel együtt bulizott.

Daenerys Targaryen emilia clarke hbo premier trónok harca valentino vörös szőnyeg

Még több
Aktuális