Chrissy Teigen: “Megbarátkoztam a plusz tíz kilómmal”

John Legend felesége szülés utáni depressziójáról is beszélt

Chrissy Teigen: “Megbarátkoztam a plusz tíz kilómmal”
2019.04.02. 08:00

Chrissy Teigen, másnéven az Internet hercegnője rendszeresen lepi meg követőit különféle posztokkal, néha nagyon komoly témáról beszél, máskor a férjén, John Legenden viccelődik, vagy egyszerűen csak Twitteren oszt meg saját magáról érdekességeket.

Nos, Chrissy újabban teljesen nyíltan beszél a terhesség utáni alakjáról. Tegnap így indított Twitter oldalán: ‘Hogyan tudsz ennyit enni??” –  Lényegében 10 kilóval több vagyok, mint szülés előtt. A baba már 10 hónapos, de az utolsó tízest nem tudom leadni, túlságosan szeretek enni. Meg kell barátkoznom ezzel a számmal, mert ez lesz az új normális súlyom!’

Majd hozzátette: “Luna születése után voltam a legvékonyabb egész életemben. Szülés utáni depresszióban szenvedtem. Kösz, de én inkább a plusz tíz kilót és a boldogságot választom!”

Chrissy már korábban is beszélt a szülőség nehézségeiről, előző hónapban kiposztolta, hogy élete egyik legnehezebb napján van túl a gyerekekkel. “Ezt üzenem azoknak a nőknek, akiknek a petefészkük azonnal felrobban egy édes kisbaba látványától, hogy nem posztolunk mindent Instagramra, jó? Tényleg nem.’ – szóval ez legyen emlékeztető mindenki számára. Attól még, hogy Chrissy (ahogy sokan mások) élete a képek alapján olyan, mint egy tökéletes tündérmese, az igazság az, hogy sokszor még neki is meggyűlik a baja az olyan mindennapi problémákkal, mint a gyereknevelés vagy a plusz pár kiló.

chrissy teigen plus size postpartum szülés

Még több
Aktuális