Rihannától elloptak egy osztrigát, nem hagyta annyiban a dolgot

Az énekesnőt egy londoni étteremben rövidítették meg egy falattal

2019.04.01. 14:26

Szóba elegyedni Rihannával egy étteremben? Szinte hihetetlenül hangzik. Már az is privilégium, ha Rihannával egy légtérben lehetsz. De az, hogy valaki odasétál Rihanna asztalához egy étteremben, és ellop egy falatot a tányérjéról, minden határon túlmegy.

A The Sun szerint szombat este a londoni Chiltern Firehouse exkluzív étteremben egy ittas állapotban lévő férfi az énekesnő asztalához sétálva ellopott egy osztrigát, majd odaadta az egyik barátjának, aki feltehetőleg nem tudta, honnan szerezte a részeges ismerős a tengeri herkentyű. Rihanna társaságában azonban észrevették a turpisságot és nem hagyták annyiban a dolgot.

“Miután lenyúlták az osztrigát, folytatták az ivászatot, de Rihanna társaságának egyik tagja követelte, hogy fizessenek ki egy új tányér osztrigát, mivel tönkretették az előzőt. Az illetőnek, aki ellopta az ételt, nem volt választása, kénytelen volt elővenni a pénztárcáját.”- mondta egy szemtanú.

A tányér osztriga £250-ba került, ami 91 ezer forintnak felel meg. Kicsit magas összeg egy tányér tengeri gyümölcsért, nem?

“A több millió dolláros vagyonnal rendelkező Rihannától nem várnád el, hogy észrevegyen egy hiányzó osztrigát, de ő komoly üzletasszony, aki a megfelelő barátokkal veszi körbe magát, akik odafigyelnek rá.” – teszi még hozzá a forrás.

Mi ezt a tanulságot vontuk le: Rihanna már csak Rihanna, és jobb, ha nem nyúlsz a vacsorájához. Egyébként is bunkóság.

étterem fenty lopás Rihanna

Még több
Aktuális