Minden részlet Adele és Jennifer Lawrence péntek esti bulijáról

Váratlanul felbukkantak egy szórakozóhelyen, a tömeg legnagyobb örömére

Minden részlet Adele és Jennifer Lawrence péntek esti bulijáról
2019.03.25. 10:50

New York többek között arról is híres, hogy a celebek ott nyugodtan élhetik az életüket és szórakozhatnak nagyobb felhajtás nélkül. Péntek este Adele és Jennifer Lawrence pontosan ezt tették, Manhattan legfelkapottabb melegbárjában találkoztak. Az első kérdésünk rögtön az lenne, véletlenül futottak-e össze, vagy valójában ezeréves barátnők, csak titkolták a média elől?

A két híresség nagyon jól szórakozott a videók alapján, amikor a buli egyik szervezője megkérte Adele-t, hogy köszöntse az embereket a helyiségben, az énekesnő csak felordított: ‘Jennifert eljegyezték!’  Később elvileg ivóversenyt rendeztek, amit J. Law nyert meg, mire Adele berágott kicsit, és azzal viccelt, hogy: ‘Neked nem is kéne itt lenned, hiszen menyasszony vagy!’

Nem csoda, hogy mindenki azonnal videózni kezdett, hogy megörökítsék ezt a pillanatot, hiszen a buliban feltűnt váratlanul két olyan sztár, akik a melegközösségben egyébként is hatalmas népszerűségnek örvendenek.

2014-ben Lady Gaga is meglepetést okozott egy londoni melegbárban, de a popcsillag akkor fellépett és előadta a ‘Venus’ című számát a legújabb albumáról. Kár, hogy Adele a pénteki buliban nem énekelt!

Adele buli jennifer lawrence New York

Még több
Aktuális