Elképesztő: Palvin Barbit plus size modellként említették

De most komolyan, a normális az új plus size?!

Elképesztő: Palvin Barbit plus size modellként említették
2019.03.22. 10:56

Még egy hét sem telt el, hogy Palvin Barbit a Victoria’s Secret Angyalának választották, de státuszával máris több vitát robbantott ki az interneten.

Barbi eddig kétszer sétált angyalként a fehérneműmárka kifutóján, de egy interjúban elmondta, hogy hosszú évek munkája van abban, hogy beválogatták a hivatalos Angyalok közé.

Barbi az Instagramon osztotta meg az örömhírt, és azt, mennyit dolgozott magán, és mennyi támogatást kapott másoktól, hogy idáig eljusson. Egy Facebook poszt azonban nagy felháborodást keltett, mivel Barbit plus size modellként aposztrofálta.

A Superficial Doll nevű Facebook csoport posztjához több, mint 16 ezer komment érdekezett, a felhasználók azt próbálták megfejteni, hogy hol is kezdődik a plus size méret, hiszen legtöbbjük szerint Barbi nyilvánvalóan a legkevésbé sem ‘duci’.

.

“Ha ő molett, akkor az én méretem egy kamionéval egyenlő.” -írja egy felhasználó.

A Victoria’s Secret nem használta Barbira a plus size jelzőt, ám a márka egyik szóvivője azt mondta, hogy a ‘sokkolóan sovány modellek között Barbi jelenléte és testalkata üdítően hat, mivel sokkal közelebb áll egy átlagos nőéhez.”

Barbit már 2016-ban is érték támadások, akkor a Sports Illustrated magazin fotói miatt kapta meg egyesektől, hogy kövér. A modell már akkor tiszta vizet öntött a pohárba, és egy twitter posztban elmondta, hogy természetes, hogy nem olyan vékony, mint 18 éves korában, de egyáltalán nem tartja magát kövérnek.

Update: a Superficial Doll oldal azóta több kedveskedő posztot is kirakott Barbiról, ám ez mit sem változtat azon, hogy a legtöbb bejegyzésükben az extrém soványságot éltetik (míg ugyanakkor Kylie Jennerért és Kim Kardashianért is rajonganak). Egyébként az egész oldalra jellemző az extremitás, a dekadencia és a groteszk humor.

barbi palvin barbi plus size victoria angel victoria's secret

Még több
Aktuális