Kate Middleton és Vilmos herceg kilencévesen találkoztak először

Állítólag ő volt az első kisfiú, aki felkeltette az érdeklődését

2019.03.21. 12:03

A királyi család rajongói között köztudomású, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton a St. Andrews Egyetemen ismerkedtek meg. De most kiderült, hogy Katalin már korábban is találkozott a herceggel, amikor még csak 9 évesek voltak.

Katie Nicholl életrajzíró szerint Kate akkor látta először Vilmost, amikor a kettejük iskoláinak hokicsapata megmérkőzött egymással.

Nicholl kifejti, hogy Kate-et nem igazán érdekelték a fiúk, de Vilmos felkeltette az érdeklődését.

A “Kate: Egy jövőbeli királyné” című könyvben Nicholl így ír:

„Bár Kate-et nem különösebben érdekelték a fiúk, egy bizonyos fiatalember érkezése azonban felkeltette a figyelmét. A Ludgrove általános iskola gyakran játszott sportmeccseket a St. Andrews iskola ellen, és nagy volt az izgalom, amikor Vilmos a Ludgrove Colts csapatában eljött egy hokimeccsre játszani, 9 éves korában. Vilmos, csakúgy, mint Katalin, mindig is szerette a sportokat és az évfolyamában az egyik legjobb hoki és rögbi játékos is volt. Persze mindenkit nagyon érdekelt, hogy jön a herceg. És Kate sem volt kivétel ez alól.

„Emlékszem, amikor Vilmos eljött a csapatával” – mondta Kate régi tanára, Denise Allford. „A fiúk tudni akarták, miért áll meg olyan sok autó az út mellett ,mivel nem szokott ilyen érdeklődés lenni a meccseken. Vilmos testőrei voltak, ami elég nagy felfordulást okozott. Ez aztán futótűzként terjedt az iskolában.

Természetesen mindenki, aki ott volt a campuson, meg akarta nézni Vilmost. Ahogy Nicholl kissé poétikusan megfogalmazza: „Ez volt az első alkalom, hogy Katalin kinézte megának a fiatal herceget… De nem az utolsó!”

9 éves Kate Middleton vilmos herceg

Még több
Aktuális