Megnyitották Marilyn Monroe bungalóját

A Beverly Hills Hotel, ahol a filmikon gyakran lakott, új luxusbungalót nyitott a színésznő stílusában

2019.03.19. 16:10

A Beverly Hills Hotel, ahol Marilyn Monroe anno sokat időzött, most új bungalót nyitott, melyet a filmsztár inspirált. A felújítás a teljes hotelátalakítás részét képezi, amely során öt történelmi bungalót rendeznek be különböző hollywoodi sztárok stílusában, Elizabeth Taylortól Frank Sinatráig.

Az 1-es számú házikó Marilyn Monroe glamúros, játékos személyiségét tükrözi, lekerekített formavilágú bútorokkal, világos és absztrakt padlóburkolatokkal, színes mészkővel és aranyozott mennyezettel.

A vendégeket Chanel No5 parfümmel és fürdőszobai kozmetikumokkal kényeztetik (ez volt a filmsztár kedvenc illata), és összeállítottak egy könyvtárat a klasszikus Marilyn Monroe filmekből és a róló szóló könyvekből. Természetesen pezsgő is lesz a bárban, méghozzá Dom Perignon!

Még a menűt is Monroe ihlette, pontosabban egy interjú, amit 1952-ben a Pageant magazinnak adott, és a következőket árulta el benne: „Amit otthon vacsorázni szoktam, elképesztően egyszerű. Esténként megállok a hotelem melletti piacon és veszek egy sztéket, báránybordát vagy májat, amiket az elektromos sütőben megsütök. Általában 4-5 nyers répát eszem a húshoz és ennyi”. Arról is beszélt, hogy időnként egy fagylaltkehellyel kényezteti magát.

A Marilyn Monroe menün azért nem csak hús meg répa van, hanem például rákkoktél, vagy DiMaggio spagettije is, húsgombócokkal.

A bungaló ára annyira magas, hogy leírni is fáj: 8500 dollár egy éjszakára! Ám akit ez nem rettent el, itt érdeklődhet: Dorchestercollection.com

beverly hills bungaló ELLE Decoration elle dekor hotel marilyn monroe

Még több
Aktuális