Mindent Kate Middleton és Meghan Markle munkakapcsolatáról

Miben hasonlóak, mik a közös érdeklődési pontjaik, és hogyan válnak szét útjaik a jövőben?

2019.03.12. 14:17

Clive Mason / Getty Images

Lehet, hogy ritkán látjuk Meghan Markle-t és Kate Middletont közös programokon (először 2019 –ben ez épp egy hete volt ilyen, Károly herceg beiktatásának ötvenedik évfordulóján), de a munkakapcsolatukban a színfalak mögött nagyon is támogatják egymást és a kötelességeikre koncentrálnak, tette világossá néhány forrás az ELLE számára.

A két hercegné rendszeresen emailezik a közös érdeklődési köreikről és humanitárius munkájukról. Mindketten nagyon céltudatosak, elkötelezettek és szenvedélyesen szeretnék továbbvinni a királynő örökségét az emberbaráti és jótékonysági munkában.

Míg néhány pletykalap próbált a kettejük között lévő irigységről történeteket kitalálni, és szembefordítani őket egymással, ebből semmi nem igaz. Olvasd el, milyen valójában a kapcsolatuk!

Dominic Lipinsky / Getty Images

Kate erősen támogatja Meghant a színfalak mögött

Kate nagyon is ott állt Meghan mellett, amikor az amerikai lány hercegné lett. Egyrészt divattippeket is adott, de abban is segített, hogy hozzászokjon a napi ritmushoz, amit a királyi család megkíván. Nem könnyű egy ilyen átmenet, ahol színésznőből egyszercsak hercegné lesz az ember, egy csomó új feladattal és tradícióval, amivel meg kell barátkozni.

Samir Hussein + Getty Images

Meghan hálás Kate-nek a segítségért és támogatásért, és azért, mert soha nem tett neki keresztbe. A barátságuk kiállta a próbát, amit a lapok kreáltak azáltal, hogy próbálták a közönségüket két táborra osztani, akik a kommentekben el is kezdtek acsarkodni egymás ellen. „Valójában nagyon tisztelik egymást” – jegyezte meg az ELLE-nek egy forrás.

Kate-nek és Meghannak megvannak a közös érdeklődési köreik és a közös udvaroncaik

Meghannak és Kate-nek is van saját szolgálócsapata, de sok uvdaroncuk közös, akik mindkettejük érdekében dolgoznak. A két hercegné együtt munkálkodik a Royal Foundation (királyi alapítvány) ügyein, első sorban férjeikkel, Harryvel és Vilmossal. Mind a négyen a szervezet patrónusai. Ezen kívül Kate és Meghan is imádja a képzőművészetet és egyformán fontosnak tartják a művészeti oktatást az iskolákban. Nem csoda, hisz mindketten művészi területen szerezték a diplomájukat: Meghan először színészetből (aztán nemzetközi kapcsolatokból) az Északnyugati Egyetemen az USÁban, Kate pedig művészettörténetből a St. Andrews Egyetemen.

Jon Bond + Getty Images

Meghant nemrég kinevezték a Nemzeti Színház patrónusává, míg Kate a Nemzeti Portrécsarnok, a Victoria és Albert Múzeum, illetve a Természettudományi Múzeum támogatója. Kate nagyo szereti a fotográfiát is (sokszor az általa készített képek kerülnek ki a Kensington-palota hivatalos média felületeire a gyerekeiről).

Természetesen megvannak a külön projektjeik is. Kate sokat foglalkozik azzal, hogy a mentális egészség tanítása megjelenjen az oktatásban, valamint a gyermekjóléti kérdésekkel és a gyerekek mentális egészségével is.

Meghan pedig régóta harcol a lányok és nők felemelkedéséért az Egyesült Királyságban és szerte a világon. Múlt pénteken a királynő kinevezte Meghant A Királynő Nemzetközösségi Alapítványának alelnökévé, amely újabb platformot nyújt majd, hogy folytassa a munkát. Meghan ”kiemeli az alapítvány partneri kapcsolatait a fiatalokkal a világ minden tájáról, és különösen a nőket és lányokat támogató munkában” – írta a szervezet az oldalán, mikor bejelentették a hírt.

Meghan és Kate eltérő utakra lépnek

Igaz, hogy sok közös van bennük, de most úgy tűnik, a két nő különböző utakon indul el, mondta egy forrás. Ez főképp azért van, mert férjeiknek is más és más feladatokat szab a Monachia.

Harry a hatodik a trónöröklési sorrendben, Vilmos és Katalin összes gyereke után. Vilmos vizsont a második, és ha apja, Károly herceg meghal, ő lesz az új Wales-i herceg. Mivel ez esetben ő lesz a trón első számú várományosa, Vilmosnak és Katalinnak fel kell készülnie arra, hogy egyszer király és királyné lesznek.

Jeff Spicer + Getty Images

Amint II. Erzsébet királynő lassan egyre több programját mondja le, Vilmos és Katalin helyettesítik őt, így nagyobb szerepet vállalva a Monarchia életében. És bár igyekeznek a gyerekeiknek a lehető legnormálisabb neveltetést adni, a következő években kénytelenek lesznek György herceget, Charlotte hercegnőt és Lajos herceget is felkészíteni, mint a trón harmadik, negyedik és ötödik várományosát a trónra.

Egyelőre Meghan és Kate – Vilmossal és Harryvel együtt – folytatják a munkát egyesített erővel a királyi alapítványban. Meghan egyre jobban hozzászokik a hercegnéi szerephez és kiterjeszti filantróp tevékenységeit, olyan ügyek támogatásával, amik összecsengnek érdeklődésével és céljaival, ahogyan ez Kate-nél is zajlott, mikor csatlakozott a családhoz. Úgy tűnik, Meghannak végig lesz egy hű támogatója, aki nem más, mint a sógornője.

hercegné kapcsolat Kate Middleton meghan markle munka

Még több
Aktuális