Ilyen nagymama leszel a csillagjegyed szerint

Sokan szeretnénk a jövőbe látni és megtudni, mit tartogat számunkra. De nem csak az életkörülményeink, mi magunk is változunk, fejlődünk, ez elkerülhetetlen. Aki már most tudni szeretné, milyen lesz nagymamakorában, kaphat némi előrejelzést a csillagoktól!

2019.03.12. 11:37

Kos

Lehet, hogy mások gyerekesnek tartanak, te viszont nyugodtan mondhatod, hogy egyszerűen csak fiatal maradtál. Veled egyetlen pillanat sem lesz unalmas: mindegy, hogy a párodat ugratod, az unokáiddal játszol a kertben vagy bulit rendezel az idősek otthonában: az életkor neked tényleg csak egy szám!

Bika

Amilyen fegyelmezett vagy, nem lesz nehéz az öregedés, és végre élvezheted kemény munkád gyümölcseit. Amikor nyugdíjba mész, nem tartod vissza magad a költekezés terén, de hisz miért is tennéd: ruhák, vacsorák, utazás – megérdemled, nem igaz?

Ikrek

Azzal számolnod kell, hogy még a korral sem lesz könnyebb az itt és mostban élned. Fiatalként a jelennel és a jövővel, idősként viszont a múlttal fogsz sokat foglalkozni. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy mindig lesz a tarsolyodban egy-egy jótanács és szórakoztató történet.

Rák

Számodra a hűség nagyon fontos. Ha valaki végre kicsalogat a páncélodból, az nem fog egykönnyen elengedni. Nagy az esély rá, hogy még nagyon öregen is hosszú ideje tartó, szeretetteljes kapcsolatban fogsz élni.

Oroszlán

Az a késztetés, hogy mindig a középpontban szeretnél lenni, idős korodra sem halványul. Valószínű, hogy még mindig te leszel a leghangosabb ember a szobában, és a gyerekeidet meg az unokáidat azzal fárasztod majd, milyen remekül csináltál mindent az életben – ugyanazokkal a történetekkel, újra meg újra…

Szűz

A Szűz jegyűek született nagyszülők. Mint igazi perfekcionistáknak, gyakran az az érzésük, hogy a saját gyerekeikkel nem csináltak mindent egészen jól, és szeretnék, ha az unokáknál ezt a tudást hasznosíthatnák – függetlenül attól, hogy mit gondolnak erről a saját gyerekeik.

Mérleg

Ha valamit idős korára sem veszít el a Mérleg, az a szociális érzékenysége. 80 évesen is olyan ember leszel, aki a buszon átadja a helyét a várandós kismamának, és ott támogatod a családodat, ahol csak lehetséges.

Skorpió

Már fiatalon is a titokzatosság hálója vett körbe, és ez nagyon vonzó mások számára, idősebb korban pedig hozzátesz a gazdag élettapasztalatokhoz. Emiatt mágnesként vonzod az embereket és mindenki az ajkaidon csüng, amint elkezdesz mesélni egy történetet a fiatalkorodból.

Nyilas

A kötődési problémáid valamelyest oldódnak az évek során, de a kalandvágyadat sosem veszíted el. Ezért is leszel mindig a vicces nagymama, akivel a gyerekek szívesen töltenek időt.

Bak

A jelenben csakúgy, mint a jövőben, igazából egy dolog fontos neked: hogy együtt legyél azokkal, akiket szeretsz. Mivel később kevesebb kötelezettségnek kell eleget tenned, végre meglesz a lehetőséged, hogy teljesen kiélvezd ezeket a közös időtöltéseket. Meg is érdemled!

Vízöntő

Legyünk őszinték: mindig is megvolt hajlamod a különcségre. Az élet végülis tényleg túl rövid ahhoz, hogy ne a legjobbat hozzuk ki belőle. Öreg korodban először is az az érzés fog el, hogy abszolút megérdemled a kényeztetést. Ami a technológiát illeti, abban mindig haladtál a korral: 80 évesen is a legújabb mobilt fogod megvenni.

Halak

A Halak igazi álmodozók. Míg fiatal éveikben a jövőről fantáziálnak, most a múltba vezetnek a gondolataik – de jó értelemben. Szívesen töltenek időt egyedül a természetben és elmélkednek mindazon, amit átéltek. Mikor aztán hazamennek, mindig egy újabb régi történetet mesélnek el, úgy, mintha tegnap történt volna.

Kép: Getty Images, Cover Girl

asztrológia horoszkóp jövő nagymama

Még több
Aktuális