Miért nem tudja elengedni Lady Gaga a Csillag születikben megformált karakterét?

Allie-n túllépni egyáltalán nem olyan könnyű Gagának, mint ahogy Coopernek a férj szerepén.

2019.03.08. 12:08

Lady Gaga hónapokig népszerűsítette a Csillag születik című filmet a díjátadó szezonra, rengeteget beszélt az általa megformált karakterről, Allie-ról és arról, hogy milyen volt együtt dolgozni Bradley Cooperrel. A US Weekly arról számol be, hogy elengednie Allie-t egyáltalán nem olyan könnyű Gagának, mint ahogy Cooper elengedte a maga szerepét. Ő Allie férjét, Jackson Maine-t játszotta.

„Gaga és Bradley között erősen működött a kémia és ez a szerepeikben is megjelent a forgatás alatt” – mondta egy forrás a lapnak. És míg Cooper teljesen készen áll, hogy maga mögött hagyja ezt a munkát, Gagának „sokkal nehezebben megy és érzelmileg mélyen érintett” – tette hozzá a forrás.

De a filmvásznon látszódó vonzalom ellenére Gaga a múlt héten egyszer és mindenkorra világossá tette, hogy semmiféle szerelmi szál nem szövődik kettejük között a valóságban. Jimmy Kimmel műsorában Gaga elmondta, hogy látványosan romantikus Oscar-duettjük minden pillanata meg volt rendezve. „Igen, az emberek szerelmet láttak, és, bármilyen meglepő, mi pont ezt akartuk. A ’Shallow’ egy szerelmesdal, a Csillag születik egy szerelmesfilm” – mondta Gaga. „Nagyon sokat dolgoztunk, hogy ez ilyen jól sikerüljön, a néhány perces Oscar-fellépésre például egy egész hetet gyakoroltunk”.

És az előadás szempontjából nagyon fontos volt mindkettőnk számára, hogy meglegyen közöttünk a kapocs” – folytatta az énekesnő. „Nézzék, Tony Bennettet három évig ölelgettem, amíg turnéztunk a világ körül. Ha az ember szerelmesdalokat énekel, át is kell adni az embereknek ezt az érzést”. Kimmel erre viccesen megkérdezte, hogy akkor most viszonya van-e Bennettel, de Gaga visszaterelte a szót Cooperre. „Jaj, nem.” – válaszolta. „Előadóművész vagyok. És a reakciókból, hogy ilyen sokan elhitték, egymásba szerettünk, úgy tűnik, nagyon jó munkát végeztünk”.

bradley cooper csillag születik Jimmy Kimmel Lady Gaga

Még több
Aktuális