Michelle Obama mamája nem a bátorító üzenetek bajnoka

Az egykori first ladyért mindenki rajong, kivéve a saját anyukája.

2019.03.08. 07:59

Michelle Obama könyve tavaly bestsellerré vált, az előadásai országszerte telt házasak, de az anyukája, Marian Shield Robinson nem igazán látja úgy, hogy a lánya világsztár.

Az egykori first lady nemrég a közösségi oldalán tett közzé egy vicces sms váltást közte és anyukája között, az üzenetek pedig magukért beszélnek. “Úgy hallottam, nagy sikered volt a Grammyn.”- kezdi az üzenetet Obama anyukája az idei Grammy-gálára utalva, ahol Michelle Lady Gaga, Alicia Keys, J. Lo és Jada Pinkett Smith oldalán nyitotta meg a díjátadót.

Obama megkérdezte az anyukáját, nézte-e a műsort (mint ahogy minden valamirevaló gyerek feltenné ugyanezt a kérdést az anyukájának, ha az év legnézettebb díjátadóján lép fel), mire Marian ennyit felelt: “Láttam, mert Gracie hívott, hogy kapcsoljak oda, mert te szerepelsz a tévében. Találkoztál igazi sztárokkal, vagy megint egyből elrohantál a fellépés után?”

Ezek után 0da-vissza repültek az üzenetek, Marian Michelle-t hibáztatta, hogy nem szólt előre, lánya fellép a Grammyn. A beszélgetés vége fantasztikus, Obama megpróbálta meggyőzni anyját, hogy ő is egy ‘igazi’ sztár. Anyukája erre búcsúzóul ennyit mondott: na persze…

Amerika first lady Michelle Obama sztár

Még több
Aktuális