Kate Beckinsale és Pete Davidson – Ezt lehet tudni a kapcsolatukról

Már januar óta hírbe hozta őket a média egymással, de csak most csattant el az első nyilvános csók.

2019.03.06. 21:19

Kate Beckinsale és Pete Davidson kapcsolata az egész világot megdöbbentette. Annak ellenére, hogy teljesen természetes az a jelenség, amikor egy negyvenedik életévét betöltött férfi fele annyi idős lánnyal alkot egy párt, az, ha egy negyvenes nő egy nála jóval fiatalabb férfival esik szerelembe, az még mindig hír. Pedig tudjuk, nem Demi Moore az egyetlen híresség, aki egy nála fiatalabb férfival került romantikus viszonyba, Kate Beckinsale-t a napokban kapták lencsevégre, ahogyan a 25 éves Pete Davidsonnal élvezik egymás társaságát egy kosárlabdameccsen. Összeszedtünk mindent, amit eddig tudni lehet a párosról.

Először is, ki az a Pete Davidson? 

Pete Davidson humorista, az amerikai Saturday Night Live show egyik főszereplője. 2018-ban rengeteget cikkeztek róla az újságok, ezért a neve talán ismerős lehet, de ha nem rémlik eláruljuk, ő Ariana Grande ex-pasija. Vagyis ex-jegyese. Az énekesnő, miután szakított Mac Millerrel, pár héttel később már Pete Davidsonnak mondott igent a lánykérésre. Mac Miller tragikus halála után Grande szinte azonnal szakított újdonsült vőlegényével. Így kerül képbe Kate Beckinsale.

Mióta tart a kapcsolatuk? 

Januárra vezethető vissza a kapcsolatuk, pontos dátum szerint nyolcadikán, a Golden Globe díjátadón kezdődött minden. Több szemtanú is vallja, hogy egész este flörtöltek egymással, majd a gála afterpartyáról együtt távoztak. Azóta is folyamatosan a paparazzók kereszttüzében élik a magánéletüket, mindenki arra kíváncsi, mi van köztük. A távolság azonban elég nagy éket vet közéjük, míg Davidson Los Angelesben forgatja az SNL-t, addig a két éve elvált Beckinsale New Yorkban él gyerekével.

Mi van pontosan kettőjük között? 

Mivel az államok két legtávolibb pontján élnek, források szerint nem terveznek komoly kötődést kialakítani, és csak élvezik a másik társaságát. A közelmúltban egy interjúban megkérdezték Beckinsale-t, hogy mi a legfontosabb tulajdonsága álmai férfijának, mire a színésznő rávágta, a humor. Még jó, hogy Davidson azzal keresi a kenyerét, hogy másokat megnevettet. A pár állítólag már közös nyaralást tervez egy romantikus szigeten, ahol kamerák és lesifotósok nélkül tölthetnek pár napot. Ha minden igaz, szeretnék jobban megismerni egymást nyugodt körülmények között. Beckinsale nem szeretne komolyabb kapcsolatot, mivel élvezi a szabadságot negyvenen túl is. Davidson szívét pedig nemrég törte össze Ariana a nyilvánosság előtt, ezért sok lenne neki rögtön egy friss kapcsolat.

Mit szól a külvilág a kapcsolatukhoz? 

Egy lesifotósnak sikerült kicsikarnia Ariana Grandéből egy választ arra a kérdésre, hogy mit szól az énekesnő exének új kapcsolatához. Ari csak ennyit válaszolt: “Nagyon aranyos!” Sajnos rajta kívül mindenki más ellenzi ezt a bimbózó románcot, a színésznő Instagram oldalát elárasztották negatív kommentekkel a rajongók, és a média is előszeretettel élcelődik a nagy korkülönbségen. Egy kommentelő azt írta a képe alá, hogy csalódott Beckinsale párválasztási ízlésében. A színésznő viccesen válaszolt neki, ezt írta: “Nekem meg nem jön be a bozontos szakállad, csak nem akartam mondani, mert bunkóság”

View this post on Instagram

Hate to disappoint you, bobo. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

ariana grande kate beckinsale love pete davidson szerelem

Még több
Aktuális