Csak PR- fogás lenne Lady Gaga és Bradley Cooper szerelme?

Mióta kijött a Csillag születik című mozi, mindenki azt találgatja, hogy vajon a két főszereplő tényleg egymásba szeretett-e a filmvásznon kívül is. Lehetséges azonban, hogy Hollywood még ezt az igaznak hitt románcot is előre megírta a még nagyobb sikerért?

2019.02.26. 10:00

A film bemutatása előtt

Lady Gagáról és Bradley Cooperről már a Csillag születik forgatása alatt is rengeteg külföldi lap megírta, hogy nagyon összemelegedtek a közös munka során. Bár akkor még az internetezők annyira nem haraptak rá a sztár románcára, mégis elültették mindenkinek a bogarat a fülébe, így mikor kijött a mozi, és Gaga és Bradley egyszer csak úgy kezdtek el viselkedni, mint egy friss szerelmespár, már mindenki biztos volt benne, hogy az akkor csak pletykáknak hitt cikkeknek van valóságalapjuk.

Együtt a vörös szőnyegen

Minél több eseményen és sajtótájékoztatón vettek részt közösen, annál többen kezdtek el szurkolni, hogy összejöjjön az énekesnő és a színész a való életben is. Mindezt annak ellenére, hogy Gaga már jegyben járt, Bradley pedig boldog kapcsolatban élt kislánya anyukájával. Mégis minden alkalommal, mikor mind a ketten megjelentek egy eseményen, inkább egymásra figyeltek, mintsem az igazi partnerükre. Ez azért is nagyon árulkodó, hiszen (remélhetőleg) senki nem alázná meg a szerelmét egy reklámfogás miatt.

Mi történik a színpadon?

 Lady Gaga las vegasi koncertje után – ahol Bradley Cooperrel együtt előadta a Shallow-t – már mindenki biztos volt benne, hogy ezeket az érzelmeket nem lehet megjátszani, még akkor sem, ha két nagyon jó színészről is van szó. Pár napra rá pedig robbant is a hír, hogy Gaga és vőlegénye felbontotta az eljegyzésüket, amit nyilván nem tenne meg az énekesnő csak azért, hogy még többen üljenek be a moziba. Lassan már mindenki az új Brangelina párosként kezdte el őket emlegetni és az összes rajongó csak arra várt, hogy végre Bradley is véget vessen a kapcsolatának.

Búcsú az Oscar-gálán?

A Csillag születik utolsó megmérettetésére tegnap hajnalban került sor, ahol sikerült is szereznie egy Oscar-díjat a Shallow-val. A díjnyertes dalt elő is adták a gálán Gagáék, a múltkorihoz képest azonban már sokkal kevésbé volt forró a hangulat, hiszen egymástól távol ültek, mintha ezzel is azt akarnák üzenni a külvilágnak, hogy ők csak nagyon jó barátok. Mégis a végén, mikor Bradley leült Gaga mellé a zongorához, érezni lehetett a kettejük közötti szexuális feszültséget.  

Miért szurkolunk Gagának Irina helyett?

Irina Shayk az egyik legszebb modell, ezért valószínűleg sokan úgy vannak vele, hogy neki nem fáj úgy egy szakítás, mint Gagának, akivel könnyebb azonosulni. De ha mondjuk Irina csak egy szép színésznő lenne, akinek még az alakja is tökéletes, akkor is Gaga táborába tartoznának többen? Valljuk be, hogy anno Jennifer Anistont sokkal többen sajnálták, mikor kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt összejöttek, mint most Irinát. Persze most is vannak Twitter bejegyzések, de inkább csak vicces mémek születnek a szupermodellből, mint együttérző szövegek.

Mindezek alapján nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy Gaga és Bradley csak megjátszaná azt, ami kettőjük között van, bármi is legyen az!

bradly cooper csillag születik film hollywoodi pr fogás irina shayk Lady Gaga megcsalás oscar pr szerelem

Még több
Aktuális