George Clooney: „Hagyják végre békén Meghan Markle-t!”

A hercegnő jóbarátja nagyon félti őt

George Clooney: „Hagyják végre békén Meghan Markle-t!”
2019.02.13. 12:37

Miután Meghan Markle apja, Thomas Markle látszólag személyes és kézzel írt leveleket adott közre, sokan a sajtóban és az emberek között is felszólították, hogy hagyja ezt abba. Az is téma, hogy a médiacégek is szálljanak le a hercegnéről, mert már több pánikrohama is volt a terhesség alatt a támadások miatt.

Most George Clooney színész és a Meghan közeli barátja is csatlakozott az aggódók csoportjához, hangoztatva sokak abbéli érzéseit, hogy a 37 éves színésznőt veszélyes területre sodorja a sok kritika.

A Who magazinnak a következőket mondta még a kétgyermekes apuka: „Állandóan, mindenhova követik Meghan Markle-t, kémkednek utána és még rágalmazzák is.

„Egy hét hónapos terhes nőről beszélünk, akit éppúgy zaklatnak, ahogy Dianával tették. Szörnyű látni, ahogy a történelem ismétli önmagát. Láttuk, mihez vezethet mindez” – figyelmeztetett Clooney, aki feleségével, Amal Clooneyval rést vett a hercegi pár esküvőjén.

„Nem tudom elmondani, milyen frusztráló ez, hogy nyilvánosságra hozták egy lány levelét az apjához, ezt borzasztó nehéz elviselni. Felelőtlen dolog és engem őszintén megrázott.”

Még 2016 novemberében, azelőtt, hogy Markle és Harry herceg bejelentették volna eljegyzésüket, a Kensington-palota kiadott egy közleményt, hogy megálljt parancsoljanak „a bántalmazás és zaklatás hullámának”, melynek Meghan Markle volt a célpontja.

„Ennek egy része mindenki számára látható volt” – írták – „a rágalmazások egy-egy országos napilap címlapján, például. A rasszista felhangok a véleményekben. Az egyértelmű szexizmus és rasszizmus a média trolloktól származó, webes cikkek alatt található kommentekben”.

A kaliforniai származású színésznőt sajnos azóta is rengeteget kritizálták az öltözködésétől olyan részletekig, mint hogy hogyan fogja terhes pocakját.

Egyetértünk Clooneyval: senki nem érdemel ilyen bánásmódot, különösképpen nem egy éppen állapotos filantróp.

george clooney meghan markle rágalmazás zaklatás

Még több
Aktuális