Megható okból döntött a házi kedvenc mellett Katalin és Vilmos

Lupo a hercegi család hatodik tagja

2019.02.12. 12:54

Mindnyájan odavagyunk Vilmos herceg és Katalin hercegnő cocker spánieljéért, Lupóért, aki olyan, mintha a VIP család hatodik tagja lenne. De az elsődleges ok, amiért Cambridge hercege és a hercegnéje kutyát szerettek volna, a te szívedet is megolvasztja majd!

Még decemberben szervezett a királyi pár a Brit Királyi Légierő tagjai és családjai számára karácsonyi partit, melynek egyik vendége, Natalie Bressani később elmondta, a spánielről is szó esett, mikor Vilmossal és Katalinnal beszélgettek. A pár elárulta neki, hogy azért döntöttek egy kutya mellett, hogy Katalin megbirkózzon a hosszabb ideig távol, a Falkland-szigeteken tartózkodó Vilmos hiányával.

A karácsonyi eseményen tartott beszédében Katalin valamennyi jelenlévővel megosztotta, milyen  nehéz is volt számára az az időszak, amikor Vilmos távol volt otthonuktól.

„Olyan emberként, akinek a férje szolgálatot teljesít, tudom, milyen nehéz az, ha a szeretett társ elhagyja az otthonát, hogy azt a munkát végezze, amire kiképezték. Emlékszem, milyen érzés volt, amikor Vilmos a Falkland-szigeteken szolgált, vagy tengeri kutatási és mentési feladatokat látott el. De nem tudom elképzelni, milyen érzés lehet az, amikor a szeretteink karácsonykor vagy különleges családi események idején teljesítenek szolgálatot”, nyilatkozta Katalin.

Beszerezni egy édes kutyust, hogy társaságod legyen, mikor a másik feled épp az országot szolgálja, meglehetősen indokoltnak tűnik. Vilmos és Katalin ezért 2012-ben magához vette Lupót, az angol cocker spánielt, aki Katalin szülei, Michael és Carole Middleton Ella nevű kutyájának kölyke.

Elég cuki, nem?

Catalin hercegné kutya Lupo spániel vilmos

Még több
Aktuális