Így ünnepeld a Valentin-napot a csillagjegyed szerint!

Flörtölős Ikrek, fesztelen Vízöntők...

2019.02.12. 16:52

Getty Images / Mia Feitel

Gondolkodtál azon, hogy az idei Valentin-napot nem szervezed meg, inkább engeded, hogy spontán történjenek az események?

Gondold át újra! Hogy miért?

A Mars bolygó állása változásnak indult, az eddig „élj a pillanatnak!“ mottó helyett inkább „maradj a klasszikus ötleteknél!“ dominál. A Mars már az újév óta változó, ezért lehet, hogy folyamatosan hezitálnak a Bika csillagjegyűek.

Megjegyzés: Idén a Mars és a Vénusz bolygók irányítják február 14-ét. A levegő elemű csillagjegyeknek felborulhatnak a terveik, de mi segítünk, hogy szofisztikáltan és könnyedén ünnepelhess szerelmeddel!

Ez jó hír azoknak a szerelmeseknek, akik utolsó pillanatban akarnak programot szervezni. Egy romantikus vacsora, kellemes, meghitt beszélgetés és talán egy mozi kiváló program lehet, mielőtt még otthon élveznétek egymás társaságát. A Bikáknak arany hangjuk van, egy esti karaoke tökéletes alkalom, hogy elénekeljetek pár szerelmes balladát.

Nem számít, hova mentek vagy mit csináltok, ne is gondolj arra, hogy üres kézzel jelensz meg a Valentin-napi randin!

Egy apró, de figyelmes kis ajándék többet ér minden szónál. Ugorj be egy régiségkereskedésbe, ahol esetleg olyan kincsekre bukkansz, aminek párod mindennél jobban örülni fog. De 2019 van, virágot is adhatsz kedvesednek, a férfiak is szeretnek virágot kapni. A Mars és a Vénusz szülöttei februárban különösen elégedettek társaikkal, ezért egy cserepes növény kifejezheti a másikhoz való ragaszkodásukat.

A szexrandik ideje lejárt, pont, mint a csípőnadrágoké. Ne akarj hajnali kettőkor egy idegenhez átmenni, csak mert bókolt párat! A Vénusz bolygó a Bak jegyében járva felébresztette a játékosságot, ezért ne állapodj meg egy férfinál, élvezd ki, hogy többen is a kegyeidért rajonganak. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a szingli barátnőiddel bulizol február 14-én!

Az idei év előrejelzése szerint egy kicsit ellustulsz, ezért ne hagyd, hogy lekenyerezzenek eljegyzési gyűrűvel, vagy összeköltözéssel, főleg, ha a monogámia nem a te világod.  A Hold állása miatt az Ikrek nagyon flörtölős hangulatba kerülnek. A fesztelen Vizöntők pedig kivirágoznak, előbújnak az odujukból. Egy játékos Valentin-napi hétvége nagyon feltölti a lelkedet, bárkivel is mozdulsz ki. Ha egy kis kalandra vágysz, akkor legyél körültekintő a partneredet illetően. Egy lelkes udvarlódat megbántani nem túl jó móka. Ne vezesd félre, hiszen neked sem esne jól fordított esetben.

Az ELLE horoszkóp szerint ez a hangulat fogja elárasztani a csillagjegyeket:

Kos: Érzéki, lassan fokozódó hangulat

Bika: Kalandos, és vad

Ikrek: Privát, intim programokra vágyik

Rák: Játékos, független

Oroszlán: Fejedelmi, elegáns

Szűz: Extravagáns, elbűvölő

Mérleg: Otthon bekuckózó

Skorpió: Kommunikatív, szórakoztató

Nyilas: Dekadens, lelkes

Bak: Fancy (és termékeny ebben az időszakban)

Vízöntő: Költői, édes hangulat

Halak: Barátságos, vidám

csillagjegyek horoszkóp szerelem Valentin-nap

Még több
Aktuális