Miért volt ott Brad Pitt Jennifer Aniston 50. szülinapján?

Jen sokáig hezitált, meghívja-e volt férjét

2019.02.11. 16:04

Brad Pitt lett a legnagyobb meglepetést okozó vendég volt felesége, Jennifer Aniston 50. születésnapi buliján Los Angelesben szombat este – a meghívás és a részvétel nem spontán jött, Jen és Brad komolyan átgondolták a dolgot.

A People magazin beszámol róla, hogy Aniston nagyon örült a volt férjének, de eleinte sokat hezitált, meghívja-e. „Brad nagyon sokáig volt fontos része Jen életének. Sokat vitázott a barátaival arról, meghívja-e a buliba” – mondta egy forrás. „Nagyon boldog volt, mikor Brad megjelent. Nyilván a sok közös barát is örült neki”.

Aniston éppúgy bánt Pittel, mint bármelyik másik vendéggel, nem töltött vele kivételesen sok időt. „Nem szentelt neki különös figyelmet” – mondta a forrás. „Megölelték egymást és beszélgettek egy kicsit, de Jennek ügyelnie kellett rá, hogy minden vendég jól érezze magát!”

Az Entertainment Tonight Pitt oldaláról fogta meg a történteket. A színész szerintük azért ment el, mert jól esett neki Aniston támogatása, hiszen mindig barátságosak voltak egymással a szakítás után is. Pittet egy héttel a buli előtt tették fel a vendéglistára, és ha már úgyis a városban tartózkodott, „nagy örömmel” vett részt a bulin.

Igaz, nem maradt túl sokáig, tette hozzá a forrás. „Azért jött, hogy kifejezze szeretetét, beszéljen kicsit a barátaival és aztán el is ment”.

Aniston és Pitt 2000-2005-ig voltak házasok. És miután Pitt házassága Angelina Jolie-val, és Anistoné Justin Theroux-val véget ért, egy forrás teljesen egyértelműen azt mondta a People magazinnak, hogy bár Pitt és Aniston gyakran folytatnak baráti beszélgetéseket, a romantikus szál újrafelvétele kettejük között kizárt.

50. brad pit buli jennifer aniston születésnap

Még több
Aktuális