Folytathatják a Gossip Girl sorozatot

Hé, Upper East Side lakói, itt Pletykacica!

2019.02.06. 09:12

Ahogyan a Neveletlen Hercegnő harmadik részének lehetséges elkészítéséről is írtunk, most arról számolunk be, mi az, amit a Gossip Girl folytatásáról tudni lehet.

A Manhattani elit tinédzsereiről szóló sorozat mindenki életében meghatározó szerepet töltött be. A CW csatorna igazgatója, Mark Pedowitz megerősítette, hogy tervben van a sorozat folytatása. „Tárgyalunk már a készítőkkel, de nem tudjuk egyelőre, hogy mi lesz belőle. Nagyon sok múlik a Warner Bros. producerein, nélkülük nem indulhat újra a sorozat.“ Mondja Pedowitz. Amíg várjuk a friss híreket, tekintsük át, mi az, amit eddig tudni lehet!

View this post on Instagram

the Non-Judging Breakfast Club

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirlfeed) on

Blake Lively és Leighton Meester egyaránt benne vannak a folytatásban.

2017 áprilisában a Variety magazinnak Lively elmondta, hogy szívesen részt venne az új kiadásban, ha szükség lenne rá. „Hét évadot azért valószínűleg nem forgatnék újra a gyerekeim miatt, nem tudnék folyton távol lenni tőlük. De soha ne mondd, hogy soha. Ha jó az új forgatókönyv, akkor biztosan benne lennék, hiszen csodálatos éveim voltak, amikor a sorozatot forgattuk. “

„Nehéz megmondani. Hogyha mindenki benne lenne, és az időzítés is megfelelne, akkor miért ne? Blair valószínűleg éppen a New York-i divathétre készülne a saját kollekciójával, biztosan lenne egy saját kifutója valahol a városban” – magyarázza Leighton Mesteer.

Chace Crawford beszáll, ha kell, de szerinte fiatalabb szereplőgárdát akarnak a készítők.

Crawford a US Weekly magazinnak fejtette ki véleményét, miszerint hajlandó lenne beszélni a sorozat jövőjéről. Szívesen bújna Nate Archibald bőrébe még egyszer, viszont azt gondolja, ők már mindannyian túl idősek ahhoz, hogy megformálják ezeket a karaktereket. „35 évesen miért vennék fel iskolás egyenruhát és járnék újra gimibe?“ A színész szerint valószínűleg új szereplőket válogatva modernizálják a történetet.

Penn Badgley nem különösebben érdeklődő, de nem akar kimaradni.

A színész szerint még egy évtized múlva sem lesz semmi az ötletből, és nem is tűnik túlságosan lelkesnek a hír hallatán. „Ha megnézed bármelyik sorozatot, amit sok év kihagyás után folytattak, a szereplők már mind idősebbek. Mi alig múltunk el 30 évesek, nem hiszem, hogy érdekelnénk a készítőket. Nem mondom, hogy soha nem lennék benne, de elég jó forgatókönyv kell ahhoz, hogy belevágjunk a folytatásba” – mondta Badgley szeptemberben.

Ed Westwick nem szívesen csinálná végig még egyszer a forgatást

Westwick szerint nem lenne jó ötlet folytatni a Gossip Girl-t. „Chuck Bass karaktérből kihoztuk a maximumot, és tudom, hogy mostanában nagyon sok sorozatot forgattak újra, de azt érzem, mintha tegnap lett volna a forgatás. Az eltelt idő alatt pedig nem tettem le az asztalra annyit, amennyit szeretnék ahhoz, hogy kényelmesen visszatérjek Chuck Bass karakteréhez. “A színész elszomorító válasza után hozzátette, pár millió dollárért azért megfontolná.

View this post on Instagram

Chuck Bass suits 😍

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

Taylor Momsen abbahagyta a színészkedést, ezért aligha elképzelhető, hogy visszatérjen a filmvászonra.

Az énekesnő a sorozat forgatása alatt tapasztalta meg a felnőtté válás nehézségeit, ugyanis a film készítésével egy időben turnézott a bandájával. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy a producerek megengedték, hogy kiírjanak a sorozatból, hiszen azt is mondhatták volna, hogy felejtsem el a zenélést amíg a sorozattal szerződésem van. Nem szeretnék visszatérni, mivel a sok jó oldala mellett rengeteg rossz élményem fűződik ehhez az időszakhoz, amit Jenny Humphrey-ként töltöttem. “

View this post on Instagram

#LAbound

A post shared by Taylor Momsen (@taylormomsen) on

2019 folytatás Gossip Girl

Még több
Aktuális