Bradley Cooper nagyon izgul a Lady Gagával közös Oscar-duett miatt

A színész egy másik díjátadón fejezte ki őszinte rémületét a fellépéssel kapcsolatban.

Bradley Cooper nagyon izgul a Lady Gagával közös Oscar-duett miatt
2019.02.05. 12:51

A múlt héten az Akadémia bejelentette, hogy az Oscar-díjátadó színpadán idén Lady Gaga és Bradley Cooper adhatja elő nagy sikerű duettjét, a ‘Shallow’ című számot, ami a Csillag születik betétdala. A rajongók azonnal lázba jöttek a hír hallatán (ki ne akarná hallani, ahogy Gaga és Cooper még egyszer fellép Jackson és Ally-ként?), ám Bradley Cooper nyugtalan a fellépés miatt.

A színész a szombati ‘Director’s Guild’ díjátadón tudta meg a hírt, az első reakciójával őszinte rémületét fejezte ki. Pedig nemrég még Lady Gaga Las Vegas-i fellépésén meglepetésszerűen ugrott fel a színpadra, hogy a popcsillaggal énekelhessen egy dal erejéig. Ez volt az első alkalom, hogy a forgatáson kívűl közösen énekelték a ‘Shallow’-t.

“Hogy őszinte legyek, eléggé izgultam a Las Vegas-I fellépés előtt is. Remületes volt. Pár perc leforgása alatt kénytelen voltam megnyugtatni magam, és imádkoztam, hogy ne rontsam el Gaga fellépését. Reménykedtem, hogy nem leszek nagyon hamis.”  – mesélte Cooper egy interjúban.

Bradley Cooper egyébként két Oscar-díj jelölést kapott, legjobb rendező és a legjobb adaptációs film kategóriában. Gaga legjobb színésznő kategóriában kapott jelölést, míg közös daluk, a ‘Shallow’ legjobb eredeti dal kategóriában méretteti meg magát február 24-én. A gálát hazánkban az HBO közvetíti.

bradley cooper duett Lady Gaga oscar

Még több
Aktuális