Ne szóljatok Beyoncénak, hogy nem vagyok vegán!

Ingyen koncertjegyek az életmódot váltóknak

Ne szóljatok Beyoncénak, hogy nem vagyok vegán!
2019.02.04. 11:37

Beyoncé nemrég Instagram oldalán jelentette be, hogy életre szóló koncertjegyet lehet nyerni saját és férje, Jay-Z koncertjére Amerikában – a szerencsés nyertesnek viszont vegán életmódra kell váltania.

A 37 éves szupersztár a ‘The Greenprint Project’-tel együttműködve hirdette ki a nyereményjátékot, közös céljuk, hogy rávilágítsanak a vegán életmód környezetre és egészségre gyakorolt pozitív hatásaira.

„A növényi alapú étrend jótékony hatásait nehezen lehet nem tudomásul venni. A hústól és egyéb állati összetevőktől mentes táplálkozás a környezetre és az egészségre is egyaránt remek hatással van. Mindannyiunkban meg van a lehetőség, hogy jobbá tegyük a Földet, nem kell mást tennünk, csak megválogatni, hogy mit eszünk.“  – magyarázza a ‘The Greeprint Project’ weboldala.

Az író, személyi edző, valamint Beyoncé és Jay-Z közeli barátja, Marco Borges könyve, a ‘The Greenprint: Plant-based Diet, Best Body, Better World’ ( Greenprint: Növényi-alapú étrend, jobb test és jobb világ) néhány oldalban a sztárpárról is mesél.

Beyoncé és férje mindig is a vegán életmód hívei voltak, a könyv szerint mióta családot alapítottak, fontos szerepet játszik minden döntésükben az a tényező, hogyan tudják minél inkább óvni a környezetet.

„A gyerekvállalás megváltoztatja az ember gondolkodásmódját. Régen az egészséget különböző diétákkal kötöttük össze – volt, ami működött, és volt ami nem. Egy idő után elkezdtünk másképpen gondolni a szó jelentésére, rájöttünk, hogy a különböző diéták helyett az igazi egészséget a vegán életmód tükrözi. Azóta egyfajta küldetésünknek érezzük, hogy minél több emberrel megosszuk ennek az életmódnak a pozitív hatásait.“ – mondja Jay-Z.

„Mindenkinek a felelőssége, hogy odafigyeljen a saját, és a Föld egészségére is. Tegyünk érte együtt, terjesszük az igazságot.“ – teszi hozzá Beyoncé, aki Instagram posztjában invitálta a rajongóit, hogy csatlakozzanak hozzá, és váltsanak életmódot.

beyoncé jay-z jegy koncert vegán

Még több
Aktuális