Lady Gaga és Bradley Cooper megint közel kerültek egymáshoz

Kilométerekre látszik a közöttük lévő szikra. Vajon mit szólnak a párjaik?

Lady Gaga és Bradley Cooper megint közel kerültek egymáshoz
2019.01.28. 18:46

A Csillag Születik című adaptációs film megjelenése óta az amúgy is világhírű Lady Gaga sikert sikerre halmoz. Las Vegas-i fellépéssorozata, az Enigma aligha lehetett volna izgalmasabb a rajongók számára, Gaga viszont még ehhez képest is fantasztikusabbá tette szombat esti koncertjét, mikor színpadra invitálta a Csillag Születik rendezőjét és filmbéli partnerét, Bradley Coopert. A rajongók örömére valóra vált a filmben látott közös koncert, a duett, aminél mi sem kívánhattunk volna tökéletesebb hétvégi programot!

@KevinMcCarthy twitter videójához ezt a leírást adta: ‘Bradley Cooper most ugrott fel a színpadra, hogy élőben elénekeljék a ‘Shallow’ című számot! Őrűlet!!’

Valószínűleg a legtöbben titokban azt kívánjuk, bárcsak Gaga és Cooper az életben is egy párt alkotnának, a köztük lévő szikrákat már kilométerekkel távolabbról is érezni lehet. Lady Gaga a dal első versszakát Cooper előtt térdelve énekelte, kábé úgy, mint egy szerelmes kiskutya… Hát hogy lehet ennek ellenállni?

Vajon Bradley Cooper felesége, a szupermodell Irina Shayk látta a duettet? Gaga sem egyedülálló, vőlegényével, a volt menedzserével Chris Carino-val nemrég jegyezték el egymást.

bradley cooper csillag születik Lady Gaga las vegas

Még több
Aktuális