Kate Middleton őszintén a gyereknevelésről

„Mindenki ugyanazt a küzdelmet éli át”

2019.01.23. 20:02

A gyereknevelés sosem egyszerű feladat. Még ha a világ minden segítsége és pénze rendelkezésre is áll, folytonosan felkelni hajnali 4-kor a babasírásra mindenkit kikészít.

Így hát nem csoda, hogy Kate Middleton is szenvedett.

A FamilyLine nemzeti segédvonal ebédjén, mely szülőknek és gondviselőknek nyújt segítséget, a cambridge-i hercegné nyíltan beszélt arról, milyen nehéz lehet szülőnek lenni.

Az önkéntes dolgozóknak azt mondta: „Mindenki ugyanazt a küzdelmet éli át” és hozzátette: „sok segítséget kap az ember, amíg picik a gyerekek, különösen nagyjából egyéves korig, de aztán már jóval kevesebbet – még a segítő könyvekből is kevesebb van”.

A hercegné övvel összefogott smaragzöld ruhában  jelent meg.

Az egyik önkéntes elmondta, hogy bár a királyi család tagjaként Kate nyilván előnyös helyzetben van, a gyereknevelés igenis nehéz, függetlenül attól, kik is a szülők. Ahogy mondták: „Katalin a szolgáltatásunk nagy támogatója, méghozzá azért, mert felismeri, hogy a családokra ugyanazok a súlyok nehezednek, ami alól még ő sem kivétel.

„Lehet, hogy mások a körülményei, mint nekünk, de a szülő az csak szülő marad”.

Míg a hercegi pár gazdag, kivételezett és nyilván a világ legjobb dadái állnak a szolgálatukban, úgy tűnik, mégis sok mindent ők maguk csinálnak három gyermekük, György (5), Charlotte (3) és Lajos (8 hónapos) körül.

angol királyi család gyereknevelés Kate Middleton

Még több
Aktuális