Ha az angol királyi család részt venne a „10 év” kihívásban

Nézzük, ki változott a legtöbbet!

Ha az angol királyi család részt venne a „10 év” kihívásban
2019.01.17. 12:11

Ha jártál a Facebookon vagy az Instagramon az elmúlt napokban, biztosan láttad, hogy mindenki 10 évvel ezelőtti és mostani önmagát mutatja meg egy posztban a #10YearChallenge hashtaggel. A lényeg: áss ki a képarchívumodból egy 2009-es (lehetőleg kicsit ciki) képet és tedd egy friss mellé, így megmutatva, milyen  messzire jutottál ez alatt az idő alatt.

Reese Witherspoon bebizonyította, hogy egy valóságos Benjamin Button, aki, ahogy múlik az idő, csak egyre fiatalabb, Jason Momoa a hajnövesztésével nyűgözte le a követőit, és különböző YouTube szépségvloggerek mutatták meg művészeti korszakaikat.

Van egy csapat imádott híresség, akik, úgy tűnik, kihagyják ezt a kihívást – ez pedig az angol királyi család. Mi viszont itt vagyunk, hogy megtegyük helyettük!

Harry herceg

2009-ben a herceg 24 éves ifjonc volt, és még első hosszú távú barátnőjével, Chelsy Davyvel járt , bár 2009-ben szakítottak egy időre. Ami a munkát illeti, 2009-ben Harry katona volt, és a következő évben kezdte el vadászpilóta kiképzését. Most, egy évtizeddel később, friss házas, sussex-i herceg, és egy csomó jótékonysági ügyön dolgozik, melyek közel állnak a szívéhez.

Meghan Markle

A dolgok egészen máshogy álltak Meghan Markle számára 2009-ben. Színésznőként dolgozott, de még a Suits előtt. 10 évvel később Meghan nem csak, hogy abbahagyta a színészkedést, hanem a királyi család tagja és első gyermekét várja.

Kate Middleton

Bár a cambridge-i hercegné még mindig szereti a szalmatalpú cipőt, a legtöbb egyéb dolog változott az életében. A következő évben Vilmos herceg megkérte a kezét és 2011-ben összeházasodtak. Azóta három gyermekük született, és Katalin ma a királyi család aktív tagja, aki szabadidejében arra készül, hogy egyszer királyné lesz.

Vilmos herceg

A trónörökös az utóbbi évtizedben elvette egyetemi szerelmét és három gyerek édesapja – ami valamelyest megmagyarázza a kopaszodást. Egy évtizeddel ezelőtt még teljes munkaidős helikopterpilóta volt a Brit Királyi Légierő kereső és mentő egységénél. 2019-ben pedig a londoni légimentők patrónusa lett.

És még néhány családtag, 2009-ben és 2019-ben:

A királynő

Fülöp herceg

Károly herceg

Camilla, cornwall-i hercegné

10 év 10 yeras challenge kihívás királyi család royal family

Még több
Aktuális