Meghan Markle elárulta, mikor jön a baba!

És azt is megtudjuk, mit csinál a héten

2019.01.14. 17:23

Amikor a Kensington-palota eredetileg bejelentette Meghan Markle terhességét, homályban hagyták, mikorra is várható a baba – csak annyit mondtak, 2019 tavaszán -, így azt is, mióta terhes Meghan. De ma a hercegné pontosabb információt adott róla, mikor várható Harryval közös gyermekük. Birkenheadben elárulta az ünneplő tömeg egyik tagjának, hogy most hat hónapos terhes, és április végére vagy kora májusra várják a babát.

Azt is elmondta, hogy Harryval nem tudják még a baba nemét. Meglepetésnek tartogatják, a maguk számára is, mondta. Kate Middleton és Vilmos herceg ugyanígy tettek eddigi három gyermekük születésénél.

Meghan és Harry mai birkenheadi látogatása egy eseménydús hét kezdete számukra. Szerdán a Cirque du Soleil Totem című előadását nézik meg a Royal Albert Hallban, a Sentebale jótékonységi szervezet támogatására. Harry a szervezet patrónusa, amely HIV-fertőzött gyerekeket és fiatalokat segít.

Meghan pedig még szerdán a Mayhewba is ellátogat, egy állatmentő szervezethez, mely egyike a négy, általa támogatott szervezetnek, amelyekről múlt héten számoltak be.

Egyébként ma Birkenheadben élénkvörös Sentaler kabátban és lila Babaton by Aritizia ruhában jelent meg, piros magassarkúval. A táska Gabriela Hearst.

harry jótékonyság meghan markle royal baby

Még több
Aktuális