A királyi család kedves fotókkal ünnepli Kate Middletont az Instagramon

A cambridge-i hercegné ma lett 37 éves

2019.01.09. 16:45

Január 9-e a cambridge-i hercegné születésnapja, 2019-ben a harminchetedik. A királyi család nem csak személyesen, a közösségi oldalakon is ünnepli őt.

Először a Kensington-palota küldte jókívánságait Katalinnak azzal, hogy egy fényképet osztott meg az Instagramon a következő képaláírással: „Mindenkinek nagyon köszönjük a sok kedves üzenetet a cambridge-i hercegné születésnapján!”

A királyi család hivatalos Instagram fiókja a Katalint különböző eseményeken ábrázoló képek sorozatával emelte ki az eseményt.

„A hercegné királyi kötelezettségeknek tesz eleget a királynőt támogatva, az Egyesült Királyságban és másutt – jótékony célok és  szervezetek támogatására fordítva idejét, melyek közül számos azért küzd, hogy a gyerekek a lehető legjobb helyzetből kezdhessék az életüket” – írják.

A Clarence House, Károly herceg és a cornwalli hercegné is megemlékezik a jeles napról: „Boldog születésnapot kívánunk őkirályi méltóságának, a cambridge-i hercegnének!” – mondja a poszt, egy sor fotó mellett.

Bár sajnos mi nem fogunk találkozni Katalinnal a születésnapján, Vilmos megteszi első királyi kötelességét ezen a napon. A herceg ellátogat a Londoni Légimentőkhöz a Royal London kórházban, ahol a betegekkel és családtagjaikkal teázik, hogy megünnepeljék a jótékonysági szervezet 30 éves fennállását. Ha csak odáig megy, persze még mindig marad egy csomó ideje, hogy feles

január 9. Kate Middleton születésnap

Még több
Aktuális