Várandós hírességek Meghan Markle-től Kim Kardashianig

2019 a celebbabák éve!

2019.01.06. 11:50

Még csak az első hét telt el 2019-ből, de máris láthatjuk, mennyi híresség vár kisbabát ebben az évben, köztük egy újabb royal babyvel. Nézzük is a listát!

1. Kim Kardashian?

A pletykagép beindult, és rengeteg híroldal tudni véli, hogy Kim Kardashian negyedik gyermekét várja Kanye Westtel, méghozzá béranya segítségével.

A US Weekly szerint az embrió fiú ás májusra várják, holott Kim és Kanye még nem erősítette meg a híreket.

2. Tina Kunakey

Vincent Cassel és felesége, Tina Kunakey, a 21 éves brazil modell első gyermeküket várják az év második felére. A jó hírt január elsején jelentették be. A pár két és fél éve van együtt.

3. Amy Schumer

Amy Schumer humorista az Instagramon jelentette be 2018 október 22-én, hogy a férjével, Chris Fischerrel gyermeket várnak, méghozzá egy vicces képpel, melyen kicserélte az arcukat a sussexi herceggel és hercegnével. Szegény Schumer különösen erős rosszulléteket él át a terhességében, és gyakran oszt meg hányós (igen!) képeket az Instagramon…

4. Meghan Markle

A sussexi hercegné terhességét október 15-én jelentették be, az új royal babyt 2019 tavaszára várja Meghan és Harry. A kismama azóta is rengeteg nyilvános eseményen vesz részt cuki kerek pocakjával.

5. Lily Aldridge

View this post on Instagram

🤗🤗🤗 SURPRISE🤗🤗🤗

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Augusztus 19-én tudtuk meg, hogy a Victoria’s Secret modell második gyermekét várja férjétől, a Kings of Leonos Caleb Followilltől, méghozzá januárra!

2019 baba celebek terhesség

Még több
Aktuális