Itt az idei karácsonyi üdvözlőlap a Kardashian-Jenner családtól

Amerika leghíresebb családja minden évben közzétesz egy csoportképet

2018.12.25. 13:56

Az éves KarJenner karácsonyi üdvözlőlap igazi látványossággá vált, mióta a család bevezette a tradíciót az 1980-as években.

A “Kard” 2013-ból

Ám azúttal Kim Kardashian bejelentette, hogy a család „elfelejtkezett” a 2018-as kártyáról.

Aztán mégiscsak eszükbe jutott, Khloe Kardashian utalt is rá, hogy nem sokára jön. Hétfőn Khloe egy szuperelegáns fotót osztott meg a Kardashian – Jenner családról, mind a 9 kisgyerekkel, amelyen mindenki krémfehérben van. Boldog karácsonyt! ✞ Szeretetet, békességet mindannyiuknak! ✞ Eddig messze ez a legkedvesebb karácsonyom. ✞ Mindenem megvan, amit valaha is kívántam ✞ CSALÁD ✞” – írta Khloé a kép alá.

Balról: Dream Kardashian (Blac Chyna és Rob Kardashian lánya), aki Masonbe csimpaszkodik (Kourtney Kardashian és Scott Disick fia), Khloe a kisbabájával, True Thompsonnal (Tristan Thompsonnal közös lánya), és Penelope Disick és Reign Disick Kourtney térdén. A fotó másik felén Kylie Stormi Websterrel és Kim Kardashiannal, akit három gyermeke, North (Kim mögött), Chicago és Saint West vesz körül.

A 2018-as üdvözlőkártyáról hiányzik Kendall Jenner és az apukák – Kanye West, Scott Disick, Tristan Thompson, Rob Kardashian – és Kris Jenner. Ugyanakkor Kim egy posztjában elmagyarázta, hogy képtelenség volt összeegyeztetni az időpontokat, ezért hiányzik Kanye és sokan mások a képről.

„2018 karácsony. Idén utolsó pillanatig vártunk a kártya elkészítésével. Egyeztetünk, a férjem sokat volt távol. De aznap, mikor megszületett a kép, észrevettük, hogy épp sokan vagyunk együtt, úgyhogy megkértük a négy gyerekünket, hogy találkozzunk” – írta. „Kendall és a mamám egy találkozóra rohant a fotózás után, úgyhogy ennyit tudtunk most tenni. Ahányan lehetett! A mi családunktól az Önökének: Boldog karácsonyt!”

jenner karácsony kard kardashian

Még több
Aktuális