Barack Obama Mikulás volt egy gyerekkórházban

A volt elnök újabb lehengerlően kedves gesztusa

2018.12.21. 20:46

Barack Obama volt amerikai elnök a washingtoni nemzeti gyermekkórházban emelte a karácsonyi hangulatot, amint Mikulásnak öltözve osztogatott ajándékot a gyerekeknek. Ölelgette is őket és selfie-zni is lehetett vele, azután szívmelengető beszédet tartott a személyzetnek, a betegeknek, és a családjaiknak. És szerencsére néhány ott lévő dokumentálta az eseményeket.

Az egyik videóban, amit a kórház egyik rezidense osztott meg, Obama így fogalmazott: „Amit az előbb ott bent mondtam, azt szeretném itt is megismételni, mindenki előtt: az ilyen időkben, ami nyilván sokaknak nehéz, és két lány apjaként, el tudom képzelni – ha a lányaim csak megfáznak, én már attól agyon aggódom magam. Amikor valaki ilyen helyzetbe kerül, csodálatos, hogy itt vannak a nővérek, a személyzet, az orvosok, emberek, akik gondoskodnak róluk, meghallgatják őket, vagy épp megfogják a kezüket. Nagyon jó figyelmeztetés ez arra, miről is szól az ünnep szelleme. Ez a lehető legfontosabb”.

View this post on Instagram

President Bear 🐻

A post shared by @ bearresident on

Obama a Twitterén még megosztott egy utolsó üzenetet a kórház felé: „Boldog ünnepeket a Nemzeti Gyermekkórház fantasztikus gyerekeinek, családjainak és dolgozóinak. És köszönöm a megtiszteltetést, hogy beugrós Mikulás lehettem!

gyermekkórház mikulás Obama

Még több
Aktuális