Károly hercegnek fontos emlék, hogy ő kísérte Meghan Markle-t az oltárhoz

Bekeretezett fényképet őrizget róla

Károly hercegnek fontos emlék, hogy ő kísérte Meghan Markle-t az oltárhoz
2018.12.08. 11:45

A királyi család körüli dráma ellenére, amit a brit pletykalapok szerint Meghan Markle személye okoz, Károly herceg egyetlen fotóval egyértelművé tette, hogy ő és menye igen jóban vannak. A Daily Mail királyi riportere, Rebecca English azt írta a Twitterjén, hogy Károly otthona, a Clarence House nyilvánosan is látogatható területén kiszúrt egy bekeretezett fekete-fehér fényképet arról, amint a wales-i herceg az oltár felé vezeti leendő menyét a Szt. György-kápolnában. „Ez nagyon megható, és kifejezi, milyen sokat jelentett a hercegnek ez a pillanat”.

Károly az utolsó pillanatban lépett be helyettesként, miután Meghan apja, Thomas Markle megerősítette, hogy egészségügyi okok miatt nem tud részt venni a lánya esküvőjén. „Ms. Meghan Markle megkérte Őfelségét, a wales-i herceget, hogy csatlakozzon hozzá az oltár felé vezető úton a Szt. György-kápolnában az eksüvője napján” – nyilatkozta a Palota. „A wales-i herceget örömmel tölti el, hogy így fogadhatja Ms. Markle-t a királyi család tagjává”.

Meghan egy pár lépésnyit egyedül ment az oltár felé, majd Károly a legvégén csatlakozott hozzá. Ő az első királyi menyasszony Angliában, aki az út egy részét egyedül tette meg.

Károly és Meghan állítólag igen hamar összebarátkoztak, állítja a The Daily Mail. Sőt, úgy hírlik, Károly még egy saját becenevet is adott neki, a Tungstent, ami wolframot jelent magyarul: egy fém, ami kemény és nem hajlik meg.

„Károly hercegnek nagyon tetszik Meghan ereje és gerincessége, és mivel Harry ennél lágyabb típus, pont jól kiegészítik egymást” – mondta egy forrás a Mail on Sunday újságírójának júniusba

harry károly herceg meghan markle

Még több
Aktuális