Kate Middleton és Meghan Markle „nagyon különböző emberek”

2018.11.29. 13:20

Kate Middleton és Vilmos herceg tegnap Leicesterben jártak, ahol a város futballklubjának King Power Stadionjában kedzték a napot, hogy fejet hajtsanak a múlt hónapban történt tragikus helikopterbaleset öt áldozatának emléke előtt. Onnan az egyetemre mentek, ahol találkoztak a néppel egy séta alkalmával. És Kate nem rejtette véka alá, mennyire örül Meghan Markle-nek és az új babának, mikor erről kérdezték.

„Igen, abszolút, olyan csodás idők ezek, mikor érkeznek a babák, és hogy George, Charlotte és Louis kap egy kis unokatestvért, alig várjuk!”

Ez a válasz azért is fontos, mert az elmúlt napokban szárnyra kaptak a pletykák, miszerint Kate és Meghan között ellentétek feszülnek, és hogy nagyon különböző emberek, miután Meghan és Harry bejelentették, hogy elköltöznek a Kensington-palotából Frogmore Cottage-ba, Windsorba. A Vanity Fair újságírójának, Katie Nichollnak azonban azt mondta egy forrás, hogy a két feleség jóban van egymással. „Kate és Meghan valóban nagyon más emberek, és nincs bennük sok közös, de dolgoznak rajta, hogy jól kijöjjenek” – mondta a forrás. „A feszültség inkább a testvérek között van”.

A leicesteri sétán Kate a gyermekeiről is beszélt: „Nagyon jól vannak, köszönjük szépen” – mondta. „Már a karácsonyra készülnek, dalokat tanulnak és meglátták az első karácsonyfákat. Nagyon édesek! És Louis olyan gyorsan nő! El sem hiszem, hogy már hét hónapos. Nagy kisfiú kezd lenni!”

harry Kate Middleton Leicester meghan markle vilmos

Még több
Aktuális