Harry herceg a legbüszkébb férj

Meghan Markle megindító beszéde őt is megigézte

2018.10.25. 07:54

Azt már megszokhattuk, hogy Harry herceg nem rejtegeti őszinte csodálatát felesége iránt – hiszen sokszor látjuk, amint Meghan kezét fogja hivatalos eseményeken, vagy amint csókot lop tőle, amikor azt hiszi, nem figyelik a kemérák, vagy mikot épp belezavarodik a mondandójába, mint egy szerelmes kamasz.

A hercegi pár folytatja körutazását Ausztráliában, a Fidzsi-szigeteken Tongán és Új-Zélandon. Most járnak az út felénél, Fidzsin, ahol Meghan Markle első hivatalos beszédét mondta el az utazás során a Dél-csendes-óceáni Egyetemen.

Meghan egyetemi hallgatóknak tartott beszédében a tanulás és a feminizmus fontosságát hangsúlyozta. Megszólítva a tömeget, a következőket mondta el többek között: “Mindenkinek meg kell, hogy legyen a lehetősége, hogy abban a képzésben részesüljön, amiben szeretne, de ami még fontosabb, hogy részesüljön abban az oktatásban, amihez joga van. És a fejlődő országokban a lányok és nők számára ez életbevágó”.

A beszéde végén a ceremóniamester annyira meghatódott, hogy elfelejtette felvezetni Harry herceg beszédét, azonban a herceg feltalálta magát, kiment a pódiumhoz és azt mondta: “Azt hittem, megúszom…Hiszen mit is mondhatnék még a feleségem beszéde után?”

 

fidzsi harry meghan markle

Még több
Aktuális