Nézd meg Reese Witherspoon gyönyörű kaliforniai otthonát!

A hátsó kert maga a mennyország

Nézd meg Reese Witherspoon gyönyörű kaliforniai otthonát!
2018.10.01. 12:04

Reese Witherspoon nagyon jó évet zárt. A Hatalmas kis hazugságok sikerével és a Time’s Up kezdeményezéssel a háta mögött, a színésznőnek, aki egyben producer is, szüksége van egy békés helyre, ahová visszavonulhat egy-egy fárasztó nap után. Kaliforniai otthona, amely Pacific Palisadesben található, pont megfelel a célra – sőt, jóval többet ad.

A bejárati ajtó előtti lépcsőn ülve fogad bennünket a színésznő déliekre jellemző vendégszeretetével egy „hey y’all” (helló mindenki) feliratú lábtörlő és egy nagyon barátságos kutyus kíséretében. A második képen látható tengerészkék, fénylő felületű bejárati ajtó az első jele annak, hogy Witherspoon ízlése a lakberendezést illetően hagyományos, ugyanakkor mégis játékos.

View this post on Instagram

#SundayFunday. Coffee, with a little Pepper. 😉☕️

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

A házba belépve semleges színek és egy kékesszürke szőnyeg fogad bennünket, amely nyugtató hatással van az érkezőkre. És ez a színösszeállítás lehetővé teszi, hogy a plafonig érő ablakokkal keretezett bejárati ajtó megkapja az őt megillető figyelmet.

A világoskék szín visszaköszön a nappali szőnyegén és a párnák mintázatában is. Az arany és sárgaréz színű berendezési tárgyak bizonyítják, hogy Witherspoon nagy rajongója annak a különböző fémeket vegyítő trendnek. De ami a legbájosabb az egészben, az az, hogy Witherspoon nem veszi túl komolyan a dolgokat. A kényelmet egyértelműen előnyben részesíti, amikor kiválaszt egy darabot, mint például ennél a kanapénál is, amely egyaránt alkalmas egy kis pihenésre és a játéknak is remek helyszíne lehet.

A konyhája talán a kedvencünk mind közül. Az a fehér metrócsempe és az a lágy, szürkéskék színű konyhaszekrény!  És azok a csodás liszt és cukortartók! Jobbnál jobb darabok!

Leginkább a hálószoba fedi fel Witherspoon személyiségét – kezdve a monogramos párnákkal és az ágy fejtámlájával, melynek erőteljes Draper James hatása van (a Draper James Witherspoon saját életmódmárkája).

Mióta Kaliforniában az A-kategóriás sztárnak természetes, hogy zöld, buja kertje van, és ha eddig nem találtátok volna ki, csodás úszómedencéje is!

ELLE Decoration elle dekor reese witherspoon

Még több
Aktuális