Benedict Cumberbatch megmentett egy biciklistfutárt

Az életben is igazi szuperhős!

2018.06.03. 09:09

Benedict Cumberbatch a mozivásznon és a tévében is alakít hősöket és bűnüldözőket. Úgy tűnik, a munkája átragadt a mindennapi életére is. A Sherlock és a Doctor Strange sztárja tegnap megmentett egy biciklisfutárt Londonban, mikor meglátta, hogy az illetőt négy rabló megtámadja.

Manuel Dias Über-sofőr, aki Cumberbatch-t és feleségét, Sophie Huntert épp egy klubhoz szállította, mondta el a történetet a The Sun pletykalapnak.

„Épp egy srakozóhelyre vittem Benedictet és a feleségét – de először nem imertem meg. A Marylebone High Streetre kanyarodtam be, amikor megláttuk, amint a négy fickó lökdösi a futárt”- mondta. „Az utasom kiszállt, odafutott és próbálta eltolni róla az embereket. A négy fickó felé fordult és úgy tűnt, a helyzet rosszabbodik, úgyhogy én is beleálltam. Ő ott állt az utcán és kiabált velük: Hagyják békén!”

„Próbálták megütni, de megvédte magát és ellökte őket. Nem sérült meg. Aztán azt hiszem, ők is felismerhették, hogy Benedict az, és elrohantak” – mondta Dias a konfliktusról, amely nem messze törtét a Baker Streettől, Sherlock Holmes rezidenciájától”.

„Benedict nagyon bátor és önzetlen módon viselkedett” – mondta a sofőr. „Nélküle a futárt valószínűleg komoly baj érte volna”.

Még egy ok, hogy imádjuk a színészt, akit most a Patrick Melrose cínű HBO sorozatban láthatunk remekelni.

benedict cumberbatch hős megment

Még több
Aktuális