5 partiképes herceg, akihez még hozzámehetünk

Most, hogy Harry herceg elkelt, az ELLE utánanézett, kik azok a vonzó fiatal hercegek a világban, akik még keresik életük párját!

5 partiképes herceg, akihez még hozzámehetünk
2018.05.21. 12:39

Éljen az ifjú pár, de mégis, hogy leszünk így hercegnék?! Csak viccelünk, de azért tény, hogy Harry választása azt bizonyítja: bizony, közrendi sorból is lehet az ember zsipsz-zsupsz, egy uralkodócsalád tagja. Néhány nemes férfi még várat magára, bár nincsenek sokan. Amadeo belga herceget már elvitték, Värmland hercegét, Károly Fülöpöt is, ahogy a dán koronaherceg, Frederik és a lichtensteini Wenzelslaus herceg, Adriana Lima exe is házasok.

Ám itt vannak öten, akik még keresik hercegnőjüket!

Huszein bin Abdullah, Jordánia koronahercege

Abdullah király és Rania királyné 23 éves fia nem csak herceg, hanem egy Instagram sztár több mint 1.1 millió követővel. A trón várományosa, futballfenomén, Angela Merkel és más fontos emberek barátja. Érdekelne?

A dubaji sejk, Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Stay tuned for the second part of our cave diving experience!

A post shared by Fazza (@faz3) on

Ha már az Instagramnál tartunk, ennek a hercegnek, akit a világ Fazzaként is ismer, 5.9 milliós a követői tábora, és elég sokat posztol ahhoz, hogy élete minden érdekes pillanatát megismerhessük. Remek lovas, egy csomó díjat elnyert, de ezen kívül a 35 éves sejk a solymászatban, barlangászatban, biciklizésben, és ráadásul a költészetben is jeleskedik. Különleges kombináció, nem csoda, hogy sokan álmodoznak a vele való frigyről.

Sébastien luxemburgi herceg

A képen testvérével, Alexandra hercegnővel látható, teljes neve pedig így szól: Őfelsége Sébastien Henri Marie Guillaume, Luxemburg, Nassau és Bourbon-Parma hercege. A 25 éves fiatalember a Luxemburgi Hadsereg tisztje, és mint öt testvér közül a legfiatalabb, valószínűleg soha nem lesz belőle király. És ez jó! Sokkal több ideje marad az aktív hobbijaira, mint a mászás, síelés, úszás és a rögbi.

Jean Christophe Napoléon Bonaparte herceg

Igen, tényleg ez a neve, és a néhai császár leszármazottja. A 31 éves férfi, akit itt apjával, Charles Bonaparte herceggel láthattok, a nagy előd sokadik unokaöccse. Franciaország természetesen a 18. század vége óta köztársaság, de vannak, akik Jean-t számontartják, mint a Császári Ház tagját. Lehet, hogy Napoleon ezen csodálkozna, de neki még LinkedIn oldala is van, mint minden magára valamit is adó dolgozó embernek. Van közös ismerősötök?

Joachim belga herceg

Nem valószínű, hogy valaha is trónra lép: az unokatestvére, Erzsébet hervegnő belgium királyának Fülöpnek a legnagyobb lánya, és első a trónöröklési sorban. Ez a herceg a Belga Tengerészetnél találta meg a helyét, miután Angliában és Olaszországban tanult. Szóval, ha egyszer valahol beszélgetésbe elegyedsz vele, ne feledd, hogy a tenger mindig lázba hozza. „Hát nem csodásak a tintahalak?”

Képek: Getty Images / Instagram

abdullah házasság herceg napoleon

Még több
Aktuális