Meghan Markle apja Britanniáról olvas

Thomas Markle igazán mindent elkövet, hogy megismerje jövendőbeli új rokonsága országát

Meghan Markle apja Britanniáról olvas
2018.04.05. 07:32

Minden örömapa máshogy készül az esküvőre: van, aki beszédet ír, van, aki segít az előkészületekben, a legtöbben új öltönyt vesznek. És akkor ott van Meghan Markle 73 éves apukája, Thomas, aki mindehhez igyekszik mindent megtanulni az országról, amiben leendő új rokonsága uralkodik (Meghan férje az ötödik lesz a trónöröklési rendben). Itt láthatjuk, amint intenzíven tanulmányozza egy Angliáról szóló könyv lapjait egy mexikói Starbucksban, kevesebb, mint két hónappal azelőtt hogy a lánya hercegnő lesz.

Milyen kedves!

A fotó március 27-én készült, miután a The Sun megírta, hogy Thomas fogja oltár elé vezetni a lányát. „Thomas nagyon boldog, hogy ott lehet a lánya oldalán, amikor hercegnő lesz belőle – még ha a saját démonjait is kell legyőznie, hogy részt vegyen a nagy ceremónián. Nem igazán boldog, hogy az egész világ előtt kell szerepelnie. Visszavonultan él Mexikóban. De nincs az a félelem, ami megakadályozná, hogy szeme fénye mellett legyen”.

Mindeközben Meghan személyes országjáró túrát kapott ajándékba Harry hercegtől. Nyilvánosan is megjelent Angliában, Wales-ben, Skóciában és Észak-Írországban, valamint az Északi-szigeteken. Másnak luxus, neki csak a tréning része.

meghan markle royal wedding

Még több
Aktuális