Hercegi esküvő Peruban

Christian hannoveri herceg és párja, Alessandra de Osma Limában tartották csodálatos esküvőjüket

2018.03.23. 15:11

 

Miközben alig várjuk Harry herceg és Meghan Markle nagy napját (ami május 19-én lesz), addig is itt van étvágyunk csillapítására ez a perui királyi esküvő. Christian hannoveri herceg (Ernst August hannoveri herceg fia, második a trónöröklési rendben) és Alessandra de Osma (ügyvéd, ex-modell) március 16-án, pénteken örök hűséget fogadtak egymásnak Limában.

A 32 éves Christian és a 25 éves Osma 2005-ben találkoztak először, amikor is Osma volt Christian idegenvezetője szülőhazájában, Peruban tett látogatásakor. De még évekig nem randevúztak. 2011-ben jelentek meg először egy párként az Hola értesülései szerint, a PopSugar pedig azt állítja, hoogy 2017 áprilisában jegyezték el egymást. Ez már a második menyegzője a párnak, mivel egy polgári ceremónia keretében már kimondták egymásnak a boldogító igent 2017 novemberében, Londonban.

A perui ceremóniát a San Pedroban, egy 17. századi barokk templomban, Lima belvárosában tartották a Peruvian Times beszámolója szerint. A környező utcákat lezárták és mindenhonnan virágkosarak lógtak a lámpaoszlopokról.

A menyasszony, Osma egy hófehér csipke esküvői ruhát viselt Jorge Vázquez tervezőtől, magas nyakkal és háromnegyedes ujjal. Édesapja, Felipe de Osma kísérte az oltárhoz, aki a Daily Mail értesülései szerint egy perui készpénzkezelő cég, a Hermes ügyvezetője. A vőlegény féltestvére, Alexandra hannoveri hercegnő fekete-pink színű miniruhát viselt és ebben segített vinni a menyasszony uszályát.

Alessandra véget nem érő fátylat viselt, valamint a hannoveri virág tiarát, melyet korábban Caroline hannoveri hercegnő (és monacói hercegnő) is viselt egy gálán 2004-ben, valamint Jekatyerina Majseva (ifjabb Ernst August hannoveri herceg felesége és Osma sógornője) is viselte a saját esküvőjén 2017-ben a Hello szerint.

A vőlegény édesanyjával, Chantal Hochulival érkezett, aki élénkrózsaszín ruhát választott hozzá passzoló felsőrésszel, a herceg pedig szmokingot pöttyös, kék színű nyakkendővel.

A herceg édesapja, Ernst August hannoveri herceg szintén jelen volt az eseményen. Ő és Hochuli 1997-ben elváltak, két évvel azt megelőzően, hogy elvette Caroline monacói hercegnőt (Grace Kelly lányát), akivel állítólag épp elhidegülnek egymástól.

A menyasszony és a vőlegény feltűnő családtagjain kívül számos celebritás is tiszteletét tette, akik vibráló, nyomott mintás és virágos öltözékeket viseltek ezen a napsütéses napon. Kate Moss és barátja, gróf Nikolai Von Bismarck, akik nagyjából két éve alkotnak egy párt, szintén megjelentek az esküvőn.

A brit királyi család tagjai is részt vettek az eseményen. Eugénia hercegnő (akinek ez év őszén lesz az esküvője) és Beatrix hercegnő is felbukkantak a nagy napon.

Christian herceg és Alessandra esküvői ünnepsége három napig tartott a Peruvian Times értesülései szerint. Az ünnepség csütörtökön vette kezdetét egy kis koktélozással az Astrid y Gastón étteremben, amely egy koloniális stílusú Moyera házban található Lima San Isidro körzetében. A partizás szombaton ért véget a Barrancoban elhelyezkedő Museo de Osmaban (egy perui művészeti múzeum, amely eredetileg az Osma család nyári otthonaként szolgált) tartott ünneplést követően.

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Forrás: elleuk.com, képek: Getty Images

christian hannoveri herceg esküvő peru

Még több
Aktuális