Megjelent az áprilisi ELLE! A friss lapszám rengeteg izgalmat tartogat!

Inspiráló nők a magyar médiában, az erotika női szemmel, a leghasznosabb ruhatár építő tippek

Megjelent az áprilisi ELLE! A friss lapszám rengeteg izgalmat tartogat!
2018.03.08. 08:17

Folytatódik az ELLE magazin #többnőt kampánya: fél éven át nemzetközi hírességek helyett olyan magyar nőkkel találkozhatunk a címlapokon, akik saját területükön kiemelkedőt alkotnak, és méltó példaképei a nyomukban járó fiatalabb generációknak. Áprilisi lapszámunkban fókuszban a média.

Műsorvezetők, oknyomozók, Facebook-sztárok és menedzserek. Az ELLE most összegyűjtötte azokat az inspiráló női szereplőket, akik nemcsak utat törnek és mutatnak, de szemléletükkel képviselik a magyar nőket. A magazin rendhagyó összeállításából nem maradhattak ki a tévés legendák, a riporterek, akik semmit nem félnek megkérdezni, az influencerek, akik százezreket motiválnak és a menedzserek, akik nélkül nem menne az üzlet. A címlap sztoriban Jakupcsek Gabriella beszélgetett Al Ghaoui Hesnával, D.Tóth Krisztával, Iszak Eszterrel és Viszkok Fruzsinával pályamodellről, férfia szkanderről, a buta nő kliséjéről.

A tavaszi vásárlásokhoz minden nőnek ajánljuk alap ruhatár építő összeállításunkat – nagyon büszkék vagyunk erre a divat anyagra, mert nem csak szép, hanem telis-tele van hasznos tippekkel. Melyek a valóban nélkülözhetetlen darabok, amikre hosszú távon is számíthatunk? Mi az a 8 felső, 5 nadrág és 9 kiegészítő, ami mindig kihúz a csávából? Azt is eláruljuk, hogyan lehet a munkahelyi megjelenésünk kreatívabb, színesebb és magabiztosabb apró trükkök bevetésével.

Hová bújt az erotika – mármint az a fajta, ami a nőket hozza lázba? Újságírónk a filmekben, a könyvekben, a fehérneműüzletekben és a hálószobában egyaránt kereste, hogyan éli meg a modern nő a szenvedélyességét. Legyen-e női kvóta? – tettük fel a kérdést öt férfinak. Egy tévés személyiség, egy politológus, egy etológus, egy író és egy újságíró válaszolt.

Top alapok: megfelelő alapozóval a smink többi része már csak gyerekjáték. Most segítünk megtalálni az igazit, és elmondjuk, hogyan hozzuk ki a legtöbbet belőle.

Az ELLE magazin áprilisi lapszáma március 7-től az újságárusoknál!

2018 április elle többnőtamédiába

Még több
Aktuális