City Guide Milánó: A legmenőbb helyek a városban

Milánóban az igazi élet a falak mögött játszódik, mi pedig most felfedjük, mik a helyiek legújabb kedvencei!

City Guide Milánó: A legmenőbb helyek a városban
2018.02.22. 17:00

Akik ott élők már megszokták, akik nem ott élnek, azok pedig gyakran csak néhány napra érkeznek, divat- vagy design hétre, ezért nincs idejük elmerülni benne, de Milánó gyönyörű és nagyon is élő város. A dóm mellett rengeteg itt a felfedezni való, a leghíresebb emlékművektől (amikért mindig megéri egy kicsit sétálni), az igazi ínyencek titkos kedvenceiig. Az építészeti újdonságok nyomán keletkezett éttermek és új városi tájak, a központ régi utcái, és a belső udvarok rengeteg meglepetést tartogatnak. És miután végignéztük a legnépszerűbb designerek üzleteit, szakítsunk időt a művészetre! Őskortól a kortársig, itt mindent megtalálsz!

Bicerin

Ahol a bor és a szépség találkozik! Ez a vinotéka és borbár a Panfilo Castadi utcában található, és minden nap 7-től tart nyitva.

Eataly

A “XXV aprile” téren található ez a kultikus bolt, ahol az olasz gasztronómia és a borok kedvelői kitombolhatják magukat.

Fondazione Prada, Bar Luce

A Miuccia Prada és Patrizio Bertelli által létrehozott Prada Alapítvány 1993-ban született meg azzal a céllal, hogy a kortárs művészetet támogassa. A Luce bárban, melyet Wes Anderson filmrendező tervezettm egy tipikus régi milánói kávézóban érezhetjük magunkat.

Rise o latte

Járni egyet a természetben? Ezt is megteheted Milánóban! Az ezernyolcszázas évek végén az addigi Piazza d’armi területén létrehozták ezt a parkot, mely központi helyen fekszik és változatos fáival minden évszakban szép sétáknak ad helyet.

bár city guide milánó park vinotéka

Még több
Aktuális