George Clooney őszintén vall érzelmeiről: “Ilyen volt megtalálni az Igazit”

Az 56 éves színész felfedte, mi mindent érez Amal iránt

George Clooney őszintén vall érzelmeiről: “Ilyen volt megtalálni az Igazit”
2018.02.14. 11:15

Hét hónappal azután, hogy ikreik, Ella és Alexander megérkeztek, George Clooney őszintén beszélt arról, hogy hogyan talált rá a szerelemre, valamint az apaság mindennapjairól, bár korábban ijesztőnek nevezte a szülővé válás kezdeteit.

David Letterman My Next Guest Needs No Introduction (a vendégemet nem kell bemutatni) c. showműsorában a házaspár arról beszélgetett, hogy a gyerekek érkezése milyen hatással van az ember életére.

Letterman mondta az újdonsült édesapának, hogy „mostantól nem ő áll a saját élete középpontjában”.

„Meg kell mondjam, hogy az ikrek születése előtt én ugyanígy éreztem iránta”, mondta Clooney feleségével, Amallal kapcsolatban.

„Úgy éreztem, hogy olyasvalakivel találkoztam, akiért az életemet is odaadnám. Valakivel, akinek az élete többet jelent számomra, mint a sajátom. Korábban soha nem tapasztaltam ilyesmit”, tette hozzá az Ocean’s Eleven sztárja.

Az ikrek érkezése óta George továbbra is odavan a feleségéért.

„Ő egy csodálatos emberi lény, aki most már édesanya is, és persze feltételeztem, hogy ebben a szerepben is csodálatos lesz”, mondja. „De amikor ezt személyesen is megtapasztalja az ember, az hihetetlenül büszkévé teszi.”

Majd hozzáteszi, hogy míg azt reméli, az ikrek majd egymás védelmezői lesznek a későbbiekben, manapság leginkább azon aggodalmaskodik, hogy szinkronban aludjanak. „Az egyik mindig felébreszti a másikat”, viccelődött.

Korábban a Letterman interjú beharangozójában fény derült arra is, hogy a Vészhelyzet korábbi sztárja hogyan üldözte szerelmével a feleségét.

A színész elmondta, hogy egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak az otthonában, a Comói-tónál, majd pedig e-mailezésbe kezdtek.

„Elkezdtünk írogatni egymásnak. Nem gondoltam, hogy randizna velem – azt hittem, hogy csak barátkozhatunk.”

A színész azt is bevallotta, hogy kezdetben a kutyája szemszögéből levelezett az emberjogi ügyvédnővel.

Másodjára az Abbey Roadon találkoztak, amikor is Clooney hangsávját rögzítették az egyik filmjéhez.

A többi, ahogy ők fogalmaznak, már történelem.

amal clooney george clooney ikrek szerelem

Még több
Aktuális