Nicole Kidman könyörög, hogy Hollywood támogassa a 40 feletti nőket

Nicole Kidman a SAG Díjátadón könnyek között beszélt arról, hogy a 40 feletti színésznők „folyamatosan bizonyítják, hogy fontosak, erősek és életrevalók”.

Nicole Kidman könyörög, hogy Hollywood támogassa a 40 feletti nőket
2018.01.22. 12:00

Nicole Kidman megindító beszédett mondott a hollywoodi fiatalságkultuszról a tegnapi Screen Actors Guild Díjátadón. Miközben A Legjobb Színésznő díját vehette át a „Tévéfilm vagy rövid sorozat” kategóriában, rávilágított, hogy a filmipar végre negyven feletti nőkről is mesél, őket is elismeri.

„Reese Witherspoon, Laura Dern, barátnőim és messzemenően tehetséges színésztársaim, első sorban veletek osztom meg ezt a díjat” – mondta Kidman, megszólítva a Hatalmas kis hazugságokbeli partnereit, aztán szólt Susan Sarandonról, Jessica Lange-ról és Meryl Streepről is, mint szintén jelölést kapott színésznőkről, akikre imádattal néz.

Meg szeretném köszönni nektek a magával ragadó alakításokat, amiket nyújtottatok a karrieretek során” – folytatta Kidman, ekkor már könnybe lábadt szemmel, „és milyen csodálatos, hogy a karrierünk ma már 40 után is folytatódhat. Mert 20 évvel ezelőtt ez az állomás az életünkben nem sok jóval kecsegtetett. Bizonyítottuk – ezek a színésznők és sokan mások – hogy fontosak, erősek és életrevalók vagyunk.

Könyörgök, hogy a filmipar továbbra is álljon ki mellettünk, mert végre a mi történeteinket is elmesélik. Ez csak a kezdet, és büszke vagyok rá, hogy egy olyan közösség része lehetek, amely szorgalmazza ezt a változást, de esedezem az íróknak, rendezőknek, stúdióknak és finanszírozóknak is, hogy tegyenek lelkesedést és pénzt a történeteink mögé. Bizonyítottuk, hogy mi nem állunk meg, de csakis az ipar támogatásával, pénzzel és lelkesedéssel tudjuk ezt a küldetést sikerre vinni.”

forrás: elle.uk.com

hollywood negyvenes nők Nicole Kidman

Még több
Aktuális