Millie Bobby Brown új főszerepben – bemutatjuk Enola Holmest

A 13 éves színésznő producere és főszereplője is lesz a tini detektívről szóló filmnek.

Millie Bobby Brown új főszerepben – bemutatjuk Enola Holmest
2018.01.11. 17:55

A színésznő ismerős lehet a Stranger Things sorozatból, ahol Elevent alakítva igencsak magára irányította a figyelmet, vagy a Calvin Klein egyik legújabb arcaként. Amerika még jobban oda van érte, amióta a Tonight Showban elrappelte Kanye West Monster c. számát. Nos, készüljünk fel a következő nagy dobására!

A Deadline értesülési szerint a csupán 13 éves fiatal sztár most zsebelte be eddigi legfontosabb szerepét virágzásnak indult karrierje során. Ő lesz a főszereplője Nancy Springer írónő regénysorozata, az Enola Holmes Mysteries alapján készülő filmsorozatnak, emellett pedig produceri feladatokat is ellát majd.

De ki is az az Enola Holmes?

Nos, idősebb fivérei, Sherlock és Mycroft talán nyomra vezetnek, hogy megértsük a karakter fontosságát és jelentőségét a brit irodalomban és szórakoztatóiparban.

A hatrészes könyvsorozatban Enola kiemelkedő képességekkel bíró tini detektív, aki titokzatos bűnügyi esetek középpontjába kerül, miközben idősebb testvérei rendre alábecsülik.

Enola olyan karakter a mostani generációnak, mint Nancy Drew vagy Miss Marple volt a korábbiaknak, csak persze sokkal menőbb náluk.

20 évvel fiatalabb Sherlocknál, és hasonlóan a Stranger Things-beli Elevenhezm független, leleményes, félelmet nem ismerő kislány, aki inspiráló lehet a lányok számára.

Az egyik Enola regényben például ő az, aki megmenti Watsont attól, hogy bolondok házába kerüljön.

Brown cégén, a  PCMA Productions-ön keresztül látja majd el produceri feladatait, ezzel pedig ez lesz az első projektje, amiben ő a producer. De előtte még miután leforgatja Michael Dougherty rendezésében, illetve a Legendary és a Warner Bros égisze alatt készülő Godzilla-folytatást.

enola holmes millie bobby brown

Még több
Aktuális