Gal Gadot lett 2017 legjobban kereső színésznője

Csak így tovább, Wonder Woman!

Gal Gadot lett 2017 legjobban kereső színésznője
2018.01.01. 16:31

Január-februári számunk címlapsztárunknak igencsak jó éve volt. A Csodanő vezeti a Forbes magazin által összeállított listát, melyen a 2017-ben legjobban kereső színésznők szerepelnek, az ő filmjei összesen 1,4 milliárd dollár (kb. 360 milliárd forint) bevételt hoztak világszerte. Ebből 822 millió (kb. 212 milliárd forint) a Wonder Womanből származott, a maradék pedig a szuperhősöket összetömörítő Justice League-ből (Az Igazság Ligája).

A férfiakat is számítva ő a harmadik legsikereseb színész az évben, csak Vin Diesel és Dwayne Johson előzi meg őt, olyan kasszasikerekkel, mint az xXx: Újra akcióban, a Halálos iramban 8, illetve a Baywatch és a Jumanji: Vár a dzsungel.

Gal Gadot így vált egy csapásra befolyásos figurává Hollywoodban, és ezt legelőször is arra használta, hogy nyomást gyakoroljon a Warner Bros. filmvállalatra, Brett Ratner ne folytathassa a munkát a Wonder Woman sorozaton. A producer / rendező cége a Warnerrel partnerségben vállalta a produceri munkát az első részben, ám több színésznő nyilatkozott arról, hogy szexuálisan zaklatta őket korábban, így Gadot bejelentette, nem hajlandó a továbbiakban vállalni a szerepet, amennyiben újra szerződnek Ratnerrel.

https://goo.gl/images/43VqbS

gal gadot sikeres nő wonder woman

Még több
Aktuális