A nyugodt jövő a te kezedben van! (x)

Magyarországon még mindig sokan vannak, akik nem gondoskodnak majdani időskoruk anyagi stabilitásáról, pedig egy kis előrelátással sokra mehetünk, és minél előbb hajlandók vagyunk erre energiát áldozni, annál hálásabbak leszünk magunknak később.

A nyugodt jövő a te kezedben van! (x)
2017.12.18. 09:39

Te hogyan készülsz a jövőre? Odafigyelsz az étkezésedre, karban tartod az izmaidat, ápolod a kapcsolataidat, esetleg az egész életen át tartó tanulás jegyében folyamatosan képzed magad? Abban a világban, ahol sokkal hosszabb időskorra számíthatunk, mint az előző generációk, és az anti-ageing külön iparág, lassan mindenki számára természetessé válik, hogy komolyan vegye későbbi sorsának megalapozását, és tegyen is érte.

Ennek egyik összetevője a pénzügyi tudatosság: ha időben elkezdünk megtakarítani, nem kell attól félnünk, hogy jelentősen csökken majd az életszínvonalunk, és nem hódolhatunk kedvenc hobbijainknak, időtöltéseinknek.

Ha már megérett bennünk az elhatározás, érdemes alaposan körülnézni a piacon, hogy megtaláljuk a számunkra legszimpatikusabb öngondoskodási formát. Az önkéntes nyugdíjpénztár a nyugdíjcélú megtakarítás egy kiváló formája, biztonságos, alacsony költségekkel járó, és személyre szabható befektetési lehetőség. Ráadásul pénzügyi szaktudást részünkről nem igényel, a befektetési döntéseket a szakértőkre bízhatjuk.

Aki egyszerű, költséghatékony és átlátható megoldást keres, annak ideális választás például az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár kínálta lehetőség. Itt belépéskor mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora az az összeg, amit havi rendszerességgel félre tudunk tenni, sőt, az adott élethelyzetünkhöz igazodva választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő megtakarítási stratégiát. Újdonság, és csak az Aranykornál érhető el a megtakarítók számára, hogy egyszerre akár két portfólióban is megoszthatják a megtakarításukat. Ha rászánjuk az időt és tájékozódunk, hamar kiderül, mi minden szól amellett, hogy mielőbb belevágjunk, például, mert minél előbb kezdjük el a takarékoskodást, annál tovább használhatjuk ki az évi 20 százalékos adójóváírás lehetőségét is, mely éves szinten elérheti akár a 150.000 Ft-ot is. 10 éves tagsággal, a nyugdíjba vonulást követően a pénztártagok teljes megtakarításukat több formában is, adómentesen felvehetik: egy összegben az egészet, vagy csak egy részét, későbbi éves részösszeg kifizetésekkel; járadékként, azaz havonta, úgy, mint egy nyugdíjkiegészítést, illetve ezt a két megoldást kombinálva.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár szolgáltatásai számos innovatív, az ügyfelek kényelmét és biztonságát kiszolgáló elemmel bővültek az utóbbi években, így például az online bankkártyás fizetés bevezetésével, az egyéni-számlaszám szolgáltatással, a megtakarítás-kalkulátorral, vagy az online pénztári felület fejlesztésével.

Érdemes még december 31. előtt belépni, mert az Aranykor az év végéig érkező tagoknak aktivitásmérőt ad ajándékba, ha vállalják a havi minimum 7.500 Ft tagdíj fizetését csoportos beszedéssel és befizetik az első két havi megtakarítási összeget.

A belépés személyesen az UniCredit Bank valamennyi bankfiókjában, online a https://online.aranykornyp.hu/online-belepes oldalon kezdeményezhető.

További információ: Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

Jelen felhívásban szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és a jelenleg hatályos 2017-es jogszabályok – különösen az adótörvények és az Öpt. – alapján készültek. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és kondíciók, a Pénztár hozamai, a megtakarítás, valamint a promóció további részletei, feltételei a www.aranykornyp.hu, valamint a Pénztár ügyfélszolgálatain érhetőek el (06 1 374 8400). Az Amundi Alapkezelő Zrt. a felelős öngondoskodás elkötelezett támogatójaként jelenik meg a jelen kampányban, részvétele nem minősül tájékoztatásnak, a kampányban megjelenő anyagok és információk elkészítésében nem vett részt, azokért nem felel.
jövő nyugdíj öngondoskodás pénz

Még több
Aktuális