Új korszak kezdődik a mosásban (x)

A sok ruhával együtt jár a sok-sok mosás. Ha neked is gondot okoz a mosógéped adagolása, vízfogyasztása, tennél a környezetért és még spórolnál is a mosószerrel, akkor végy búcsút a mérőpoharaktól, és ismerd meg a Bosch innovatív i-DOS készülékét.

2017.12.04. 10:01

Mostantól nem kell azon törnöd a fejed és azt találgatnod, hogy mennyi mosószert adagolj a ruhákhoz. Az automatikus i-DOS adagoló rendszerű Bosch mosógépek milliliterre pontosan beállítják a szükséges mosószer mennyiséget, így tökéletes mosási eredményt nyújtanak idő- és pénzmegtakarítás mellett.

A Bosch mosógépek azon túl, hogy szépek és kiváló minőségűek, intelligensek is. Ennek bizonyítéka az úgynevezett i-DOS rendszer, amely a beépített szenzorok segítségével automatikusan megméri a dobban található ruha mennyiségét, sőt annak szennyezettségi fokát is, majd ezek alapján milliliteres pontossággal adagolják a mosószert. Ezzel nemcsak hogy kényelmesebbé teszik az életed, megkönnyítve a mosást, de kímélik a pénztárcádat is, amit ruhavásárlásra is fordíthatsz. A mosószer mellett sok vizet is is megtakarít az i-DOS. Mosószerből akár 30%-kal kevesebbre lesz szükséged, vízből pedig akár évente 7 062 liter* vizet takaríthatsz meg vele.

Mindezt szépen és csendesen teszik, mert az összes Bosch mosógép halkan dolgozik, az EcoSilence Drive™ motorral ellátott típusok pedig különösen halkan, amellett, hogy extrém energia-hatékonyak és 10 év garancia jár hozzájuk. És ha már a garanciánál tartunk, akkor különösen örömteli tény, hogy most mindegyik i-DOS rendszerű Bosch mosógép 5 év garanciával kapható. A hab a tortán pedig az, hogy aki most vásárol ilyen készüléket, 10%-ot visszakap a vételárból.


*Lehetséges megtakarítás évi 220 mosási töltettel számolva, forrás: wfk, Institute for Applied Research, 5132/10. sz. vizsgálati jelentés. Az egyéni megtakarítások ettől eltérőek lehetnek.

http://www.bosch-home.com/hu/promociok/idospromocio

Bosch mosás

Még több
Aktuális