Harry herceg és Meghan Markle eljegyezték egymást!

Végre, végre, hivatalos!

Harry herceg és Meghan Markle eljegyezték egymást!
2017.11.27. 12:39

Meghan Markle színésznő és Harry herceg bejelentették, hogy eljegyezték egymást, valamint, hogy az esküvőt 2018 tavaszán fogják tartani. A Kensington Palace ma reggel posztolta:

Ő Királyi Fensége, Walesi Henrik herceg örömmel jelenti be eljegyzését Ms. Meghan Markle-lel. Az esküvőre 2018 tavaszán kerül sor. További részleteket a mennyegző napjáról a későbbiekben adunk közre. Henrik herceg tájékoztatta Őfelségét, a királynőt, és a család más, közeli tagjait. A herceg Ms. Markle szüleinek áldását is kérte és megkapta a frigyre. A pár a Kensington Palace-beli Nottingham Cottage-ban fog lakni.

A pár több mint egy éve randevúzik. Az eljegyzésről akkor kezdtek el felreppenni a pletykák, amikor augusztusban, az egy éves évforduló után Afrikába utaztak. Több forrás is úgy nyilatkozott a Us Weeklynek, hogy Harry az út alatt szeretné megkérni barátnője kezét. Az egyik azt is elmondta, hogy a herceg nem szeretné rögtön bejelenteni az eljegyzést. „Harry azt mondta, szeretné kettesben élvezni a hírt, mielőtt az egész világ értesülne róla”.

De most mindez nyilvános, és készülhetünk a következő királyi esküvőre!

harry meghan markle royal wedding

Még több
Aktuális