Úgy tűnik, a Hatalmas kis hazugságok 2-t tavasszal forgatni kezdik

Az írónő Celeste gyászáról és Bonnie háttértörténetéről látna szívesen többet

2017.11.10. 16:02

Reese Witherspoon

Több hónapnyi találgatás után most úgy tűnik, egy lépéssel közelebb kerültünk a Hatalmas kis hazugságok második évadához. A TVLine nevű portál szerint az HBO 2018 tavaszán szeretné elkezdeni a minisorozat második évadának gyártását, mely Liane Moriarty bestseller regénye alapján készült. Bár az HBO még nem erősítette meg a hírt, David Kelley forgatókönyvíró azt mondta, már készülnek a tervek.

„Most ötletelünk és igyekszünk, tehetségeket keresünk és igyekszünk újra összehozni a régi bandát” – mondta Kelley. „Egy csomó logisztika. De én optimista vagyok, mert mindenki benn van. Úgy érezzük, hogy van mit mesélnünk. Még nem születtek végleges döntések, de bizakodunk. A sorozat első része úgy fejeződött be, hogy onnan sok lehetőség nyílik további történetek elmesélésére.”

Nicole Kidman, aki executive producerként is dolgozott a sorozatban, úgy nyilatkozott, hogy szívesen részt venne még egy évadban, „ha elég jó lesz a forgatókönyv”. Mióta csak a sztárok sokaságát felvonultató dráma lezárult áprilisban, a sorozat készítői utalgattak második évadra, a rajongók pedig várták a hivatalos megerősítést.

„Reese és Laura Dern meg én együtt voltunk tegnap este, és nos igen, dolgozunk rajta” – mondta Kidman az ELLE.com-nak júniusban. Mindenképp szeretnénk adni még a közönségnek, ha elég jót tudunk alkotni. De csak akkor, mert a Hatalmas kis hazugságok éppen a sokrétű karakterektől jó.

Liane Moriarty

Liane Moriarty, az író azt is mondta, hogy nyitott rá, hogy folytassa az írást, megalapozva  egy második szezont. „Már gondolkoztam rajta, hogyan folytatódhatna” – mondta Moriarty a Sydnes Morning Heraldnak. „A producerek megkérdeztek, lennének-e ötleteim. Új könyvet nem írnék, legfeljebb egy új történetet, és aztán meglátnám, mi sül ki belőle… az biztos, hogy lenne mit csinálni.

Moriarty szerint egy lehetséges folytatás foglalkozhatna többet Bonnie háttértörténetével az eredeti könyvből és Celeste gyászmunkájával, Perry halála után, ami az első évad végén bekövetkezett. „Hogy érzi magát az ember, mikor túl van egy ilyen kapcsolaton? – mondja. „Celeste gyászol, de egy szörnyű kapcsolat végén gyászol, ez pedig rendkívül érdekes feltérképezni való terület”.

big little lies hatalmas kis hazugságok

Még több
Aktuális